Project Description

Project 245 woningen, kruipruimtes uitdiepen en schelpen blazen opgeleverd.

  • Opdrachtgever Hemubo B.V.

  • Locatie Amsterdam

Project omschrijving

In Amsterdam hebben wij voor onze opdrachtgever Hemubo B.V. zojuist een groot project afgerond. In dit project moesten er bij 245 woningen rioolrenovatie worden uitgevoerd. Door dat er in Amsterdam hoge grondwaterstand en weinig ruimte in de kruipruimte zich bevond, waren wij door onze zuig- en blaastechniek van grote waarde! Om ruimte in de kruipruimte te creëren hebben wij tot een diepte van 700mm klei weg gezogen. Vervolgens hebben wij drainages geplaatst om de hoge grondwaterstand te gaan. Daarna bliezen wij een laag zand om de drain af te sluiten. Hierdoor creëren wij een schone en veilige werkruimte voor de volgende partij om de rioolwerkzaamheden te kunnen uitvoeren. Zodra de rioolwerkzaamheden werden uitgevoerd, werden wij vervolgens weer ingeschakeld om een laag schelpen te blazen voor een natuurlijke vloer- en bodemisolatie.

Kruipruimtes uitdiepen d.m.v. zuigtechniek

Methorst Zuig- en Blaastechniek beschikt zich over diverse soorten zuigwagens. D.m.v. onze zuigtechniek kunnen wij dan ook met een snelle en efficiënte manier op moeilijk bereikbare plekken kruipruimtes uitdiepen. Wij zuigen allerlei soorten grondstoffen weg, denk aan zand, grond, schelpen, slib etc..

Advies nodig?

Heeft u vragen m.b.t. kelders, kruipruimtes uitdiepen en/of moeilijk bereikbare plekken waar het met traditioneel graven lastig wordt? Neem gerust contact op met Methorst Zuig- en Blaastechniek. Wij zullen u van gratis advies voorzien en helpen tot de beste oplossing.