Project omschrijving

Project 245 woningen, kruipruimtes uitdiepen en schelpen blazen opgeleverd.

  • Opdrachtgever Hemubo B.V.

  • Locatie Amsterdam

Project omschrijving

In Amsterdam hebben wij voor onze opdrachtgever Hemubo B.V. zojuist een groot project afgerond. In dit project moest er bij 245 woningen rioolrenovatie worden uitgevoerd. Doordat er in Amsterdam een hoge grondwaterstand was en weinig ruimte in de kruipruimtes, waren wij door onze zuig- en blaastechniek van grote waarde! Om ruimte in de kruipruimte te creëren hebben wij tot een diepte van 700mm klei weggezogen. Vervolgens hebben wij drainages geplaatst om de hoge grondwaterstand tegen te gaan. Door een laag zand te blazen sloten wij de drain zodoende ook weer af. Hierdoor creëerden wij een schone en veilige werkruimte voor de volgende partij om de rioolwerkzaamheden verder te kunnen uitvoeren. Zodra de rioolwerkzaamheden werden uitgevoerd, werden wij vervolgens weer ingeschakeld om een laag schelpen te blazen voor een natuurlijke vloer- en bodemisolatie.

Kruipruimtes uitdiepen d.m.v. zuigtechniek

Methorst Zuig- en Blaastechniek beschikt over diverse soorten zuigwagens. D.m.v. onze zuigtechniek kunnen wij dan ook op een snelle en efficiënte manier moeilijk bereikbare plekken kruipruimtes uitdiepen. Wij zuigen allerlei soorten grondstoffen weg zoals zand, grond, schelpen en slib.

Advies nodig?

Heeft u vragen m.b.t. kelders, kruipruimtes uitdiepen en/of moeilijk bereikbare plekken waar het met traditioneel graven lastig wordt? Neem dan gerust contact op met Methorst Zuig- en Blaastechniek. Wij zullen u van gratis advies voorzien en helpen tot de beste oplossing.