Blaastechniek

Blaastechniek - Methorst - Zandblazen

Voordelen Methorst Zuig- en Blaastechniek

Wilt u zand of grind aan laten brengen? Ontdek Methorst Zuig- en Blaastechniek. Wij zijn dé specialist op het gebied van het verwijderen en aanbrengen van diverse bouwstoffen. Door middel van blaastechniek kunnen wij doeltreffend zand aanbrengen in de kruipruimte of tuin, maar ook het aanbrengen van dakgrind is een van de mogelijkheden. Blaastechniek wordt bij Methorst uitgevoerd met de inzet van geavanceerde blaaswagens. Aan deze blaaswagens worden flexibele slangen gekoppeld welke tot aan de plek van bestemming kunnen komen. Zelfs tot een afstand van 150 meter kunnen we zandspuiten. Heeft u ook interesse om zand, schelpen of dakgrind aan te laten brengen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden van blaastechniek te bespreken.

Deskundig en gemotiveerd personeel
Doorgaans binnen 5 werkdagen in te plannen
Voor zowel zakelijke als particuliere projecten
Onze klanten geven ons een 9 uit 10 score!
Werkzaam in heel Nederland
Heldere afspraken en scherpe prijzen
Vraag vandaag een vrijblijvende offerte aan

Zandblazen en dakgrind blazen

Methorst Zuig- en Blaastechniek blaast stoffen als zand, dakgrind, korrels, split, schelpen, substraat, Lava bims en nog veel meer. Zandblazen in de kruipruimte is onder andere effectief om verzakkingen te gaan. Met onze combinaties is bijna geen één plek onbereikbaar meer. Door onze centrale ligging kunnen we door heel Nederland alle projecten aannemen. Daarnaast zijn wij doorgaans binnen 5 werkdagen al in te plannen. Methorst blaastechniek heeft de nieuwste blaascombinaties beschikbaar voor de meest uiteenlopende projecten. Kies voor de snelheid en zorgvuldigheid van Methorst Zuig- en Blaastechniek en vraag direct een vrijblijvende offerte.

Werkwijze blaastechniek

Heeft u bijvoorbeeld een tuin welke opgehoogd moet worden? Of wenst u bijvoorbeeld de kruipruimte opgevuld met schelpenisolatie? Met onze speciale blaaswagens kunnen wij moeiteloos zand, schelpen en dakgrind blazen. Zelfs moeilijk bereikbare plekken zijn voor ons geen probleem! De werkwijze van Methorst Zuig- en Blaastechniek voorziet u van de volgende voordelen:

  • Met onze speciale blaastechnieken is er geen plek onbereikbaar;
  • Een snelle en doelgerichte techniek om een fundering, kruipruimte of tuin op te hogen;
  • Middels blaastechniek kunnen wij ook schelpenisolatie aanbrengen in uw kruipruimte;
  • Wij leveren onze werkplek weer schoon op;
  • Met onze zuigtechniek kunnen wij de oude (bouw)stoffen ook eerst verwijderen.

Wij blazen o.a. moeiteloos en efficiënt zand, schelpen, dakgrind, substraat, bims en korrels.

Meer weten over de werkwijze van Methorst Zuig- en Blaastechniek? Bekijk onze eerdere blaastechniek projecten hieronder of via deze link.

Eerdere projecten: blaastechniek, zandblazen, schelpen blazen

Meer informatie over blaastechniek?

Methorst Zuig- en Blaastechniek heeft jarenlange ervaring op het gebied van het zuigen en blazen van natte en droge (bouw) stoffen. U bent bij ons verzekerd van heldere afspraken en gemotiveerd personeel. Wij zijn werkzaam in heel Nederland voor isolatiebedrijven, loodgieters, installatiebedrijven en bouwbedrijven, maar ook voor particulieren en verenigingen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de kosten te bespreken voor o.a. het ophogen van uw tuin, kruipruimte of het opvullen van uw vijver. Maar ook voor het blazen van dakgrind bent u bij ons aan het juiste adres! Voor vragen: bel naar telefoonnummer 0318 711 002 of mail naar info@methorst-zuigtechniek.nl.