Kruipruimte uitgraven of leegzuigen?

kruipruimte uitgraven uitzuigen

Voordelen Methorst Zuigtechniek

Kruipruimte uitgraven of leegzuigen? Neem dan contact op met Methorst Zuigtechniek! Wij zijn zeer ervaren op het gebied van zuigen en blazen van zand, grond, klei en grind. Wilt u een kruipruimte uitgraven tot kelder of wilt u het water in de kruipruimte weg laten zuigen? Methorst Zuigtechniek staat voor u klaar om de klus te klaren!

Deskundig en gemotiveerd personeel
Onze klanten geven ons een 8,6 uit 10 score!
Werkzaam in heel NL, BE en DE
Heldere afspraken
Scherpe prijzen
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Kruipruimte laten uitgraven, uitdiepen of leegzuigen?

Is uw kruipruimte te laag voor voldoende ventilatie of wilt u uw kruipruimte uitgraven tot kelder? Bel naar Methorst Zuigtechniek voor het verwijderen van bouwstoffen zoals zand, grond, steenpuin, water of schelpen uit uw kruipruimte. Met onze apparatuur kunnen wij moeiteloos materialen verwijderen tot een diameter van ca. 250 mm doorsnede, ook op moeilijk bereikbare plaatsen. Kies voor de snelheid en zorgvuldigheid van Methorst Zuigtechniek en vraag vandaag om een vrijblijvende offerte.

Direct contact
Werkwijze Kruipruimte uitgraven/leegzuigen

Is uw kruipruimte te laag en kunt u er niet goed bij voor werkzaamheden? Met de zuigapparatuur van Methorst Zuigtechniek kunt u moeiteloos uw kruipruimte uitgraven en bouwstoffen laten wegzuigen tot een maximale afstand van maar liefst 130 meter! Onze werkwijze voorziet u van de volgende voordelen:

  • Onze zuigtechniek voorkomt schade door graafwerkzaamheden;
  • Wij zuigen de kruipruimte leeg en voeren de bouwstoffen voor u af;
  • Minder lawaai en overlast dan traditionele graafmethodieken;
  • Wij leveren onze werkplek weer schoon op;
  • Efficiëntere werkwijze dan graven, waardoor de kosten lager uitvallen!

Desgewenst kunnen wij uw kruipruimte ook ophogen of opvullen met de door uw gewenste materialen zoals schelpenisolatie. Voor zowel uit uitgraven/zuigen als het ophogen of opvullen van kruipruimtes bent u bij Methorst Zuigtechniek aan het juiste adres.

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk onze eerdere projecten onderaan deze pagina of via deze link.

Eerdere projecten: kruipruimte uitgraven, ophogen of isoleren

Neem contact op om uw kruipruimte uit te laten graven

Methorst Zuigtechniek heeft jarenlange ervaring op het gebied van kruipruimte uitgraven. Met onze zuigtechniek bent u verzekerd van zorgvuldig uitgevoerde werkzaamheden door experts en heldere afspraken. Wij zijn al meer dan 20 jaar actief in heel Nederland voor isolatiebedrijven, loodgieters, installatiebedrijven en bouwbedrijven, maar ook voor particulieren en verenigingen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de kosten te bespreken voor het uitgraven van uw kruipruimte. Voor vragen: bel naar telefoonnummer 0318 711 002 of mail naar info@methorst-zuigtechniek.nl.