Kruipruimte uitgraven of leegzuigen?

kruipruimte uitgraven uitzuigen

Voordelen Methorst Zuigtechniek

Kruipruimte uitgraven of leegzuigen? Neem dan contact op met Methorst Zuigtechniek! Een kruipruimte uitgraven wordt voornamelijk gedaan om meer ruimte te creëren, zodat er bijvoorbeeld reparaties uitgevoerd kunnen worden of om isolatie aan te brengen. Wij verwijderen zand, grond, puin en water uit ruim 2000 kruipruimtes per jaar. Wilt u meer ruimte maken in de kruipruimte of laten uitgraven tot kelder? Methorst Zuigtechniek staat voor u klaar om de klus te klaren! Wat kost het een kruipruimte uitgraven? Bereken direct uw indicatieve prijs hieronder!

Deskundige en gemotiveerde medewerkers
Onze klanten geven ons een 9 uit 10 score!
Werkzaam in heel NL, BE en DE
Heldere afspraken en scherpe prijzen
Flexibele inzetbaarheid
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

ontvang binnen 1 minuut uw prijs

Kruipruimte laten uitgraven, uitdiepen of leegzuigen?

Is uw kruipruimte te laag voor voldoende ventilatie of wilt u uw kruipruimte uitgraven tot kelder? Bel naar Methorst Zuigtechniek voor het verwijderen van zand, grond, steenpuin, water of schelpen uit uw kruipruimte. Met onze apparatuur kunnen wij moeiteloos materialen verwijderen tot een diameter van ca. 250 mm doorsnede, ook op moeilijk bereikbare plaatsen. Veel kruipruimtes zijn niet goed toegankelijk om met bijvoorbeeld een graafmachine uit te graven. Ook zelf scheppen en afvoeren met de kruiwagen is dan geen optie. De kruipruimte uitgraven door middel van zuigtechniek is vele malen minder arbeidsintensief, sneller en altijd doeltreffend. Aan onze zuigwagens worden lange slangen gekoppeld welke verlengd kunnen worden tot wel 150 meter. Onze medewerkers gaan met de slang de kruipruimte in om deze leeg te zuigen. Zandzuigen met de inzet van zuigwagens is voor ons een dagelijkse bezigheid. Wilt u de kruipruimte isoleren? Vaak is het dan ook nodig om de kruipruimte eerst uit te graven om zo meer ruimte te verkrijgen. Wij kunnen zowel uw kruipruimte uitdiepen als schelpen isolatie aanbrengen. Laat uw kruipruimte uitgraven door Methorst Zuigtechniek en vraag vandaag om een vrijblijvende offerte.

  Direct contact

  Werkwijze kruipruimte uitgraven of leegzuigen

  Is uw kruipruimte te laag en kunt u er niet goed bij voor werkzaamheden? Met de zuigapparatuur van Methorst Zuigtechniek kunt u moeiteloos uw kruipruimte laten uitgraven en bouwstoffen laten wegzuigen tot een maximale afstand van maar liefst 150 meter! Onze werkwijze voorziet u van de volgende voordelen:

  • Wij zuigen de kruipruimte leeg en voeren de bouwstoffen voor u af;
  • Minder lawaai en overlast dan traditionele graafmethodieken;
  • Moeilijk bereikbare plekken zijn geen probleem;
  • Wij leveren onze werkplek weer schoon op;
  • Efficiëntere werkwijze dan graven, waardoor de kosten lager uitvallen!

  Wat kost een kruipruimte uitgraven?

  De kosten van het uitgraven van de kruipruimte zijn afhankelijk van verschillende factoren en uw persoonlijke situatie. Via de calculator ontvangt u binnen 1 minuut een indicatie van de prijs per e-mail. Voor een offerte op maat kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

  Desgewenst kunnen wij uw kruipruimte ook ophogen of opvullen met de door uw gewenste materialen zoals schelpenisolatie. Voor zowel het uitgraven of leegzuigen als het ophogen of opvullen van kruipruimtes bent u bij Methorst Zuigtechniek aan het juiste adres.

  Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van kruipruimte uitgraven en verwijderen moeiteloos zand, grond en puin uit de kruipruimte. Onze eerdere projecten geven u een duidelijk beeld van hoe het uitgraven van kruipruimtes in zijn werk gaat.

  Eerdere projecten: kruipruimte uitgraven, ophogen of isoleren

  Neem contact op om uw kruipruimte uit te laten graven

  Methorst Zuigtechniek is de expert op het gebied van kruipruimte uitgraven. Met onze zuigtechniek bent u verzekerd van zorgvuldig uitgevoerde werkzaamheden door experts en heldere afspraken. Wij zijn werkzaam in heel Nederland voor isolatiebedrijven, loodgieters, installatiebedrijven en bouwbedrijven, maar ook voor particulieren en verenigingen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de kosten te bespreken voor het uitgraven van uw kruipruimte. Voor vragen: bel naar telefoonnummer 0318 711 002 of mail naar info@methorst-zuigtechniek.nl.