Kruipruimte uitgraven of leegzuigen

Bij ons kunt u terecht voor diverse werkzaamheden met betrekking tot het zuigen of blazen van zand, grond en klei. Wilt u een kruipruimte uitgraven tot kelder of heeft u water in de kruipruimte en moet de kruipruimte worden uitgezogen? Methorst Zuigtechniek staat voor u klaar om de klus te klaren!

Het uitgraven, leegzuigen of uitdiepen van een kruipruimte?

Is uw kruipruimte te laag voor voldoende ventilatie? Kunt u er niet bij voor werkzaamheden? Of wilt u uw kruipruimte uitgraven tot kelder? Wij zuigen er moeiteloos bouwstoffen zoals zand, grond, water of schelpen uit en voeren de uitkomende materialen af. Ook blazen wij waar nodig zand of schelpen ter isolatie weer terug. Blazen en zuigen kan tot een afstand van 130 meter. Moeiteloos zuigen wij steenpuin of andere materialen tot een diameter van ca. 250mm doorsnede uit kruipruimtes of moeilijk bereikbare plaatsen. Zo kunnen wij ook uw kruipruimte opvullen met de door u gewenste materialen. Voor kruipruimtes uitgraven en voor het eventueel weer opvullen bent u dus aan het juiste adres!

Neem vrijblijvend contact op!

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van kruipruimtes uitgraven. Bij ons bent u verzekerd van heldere afspraken en van experts in zuigtechniek. Deze werkzaamheden doen wij voor isolatiebedrijven, loodgieters, installatiebedrijven en bouwbedrijven, maar ook voor particulieren en verenigingen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de kosten te bespreken voor het uitgraven van uw kruipruimte.

Offerte aanvragen

Uitgegraven kruipruimtes