Graafschade voorkomen aan kabels en leidingen

Kabels en leidingen vrijzuigen Reactorweg

Graafschade voorkomen met Methorst Zuigtechniek

Voorkom graafschade aan kabels en leidingen door grondzuigtechniek toe te passen. Heeft u een project waarbij er kabels en/of leidingen vrijgemaakt moeten worden? En waar wellicht verschillende disciplines door elkaar liggen in de grond? Uiteraard wilt u hierbij graafschade aan kabels en leidingen voorkomen! Dan bent u bij Methorst Zuigtechniek aan het juiste adres. Wij hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het veilig en efficiënt vrijleggen van kabels en leidingen door de inzet van grondzuigtechniek. De specialisten van Methorst Zuigtechniek staan voor u klaar om kabel- en leidingstelsels vrij te zuigen en graafschade te voorkomen!

Deskundig en gemotiveerd personeel
Onze klanten geven ons een 9 uit 10 score!
Werkzaam in heel NL, BE en DE
Heldere afspraken en scherpe tarieven
Jarenlange ervaring in het vrijmaken van kabels en leidingen
Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voorkom graafschade door zuigtechniek toe te passen

Door voor zuigtechniek te kiezen in plaats van het traditionele graven wordt graafschade aan kabels en leidingen voorkomen. In gebieden waar veel verschillende disciplines door elkaar liggen is het vaak lastig om met een graafmachine nauwkeurig zand en grond weg te halen. Vaak worden hierdoor de kabels en leidingen beschadigd en kunnen de kosten hoog oplopen. Wij voorkomen deze graafschade door het toepassen van onze zuigtechnieken! Naast het voorkomen van graafschade is de toepassing van zuigtechniek veelal ook veiliger en sneller. Ook is zuigtechniek minder arbeidsintensief dan het traditionele graven en zorgt het voor een overzichtelijke werkplek. Het aantal schades door graven in Nederland is nog niet teruggedrongen. Op de website van het Agentschap Telecom zijn de laatste graafschadecijfers inzichtelijk. Kies voor de snelheid en deskundigheid van Methorst Zuigtechniek en vraag vandaag nog om een vrijblijvende offerte.

Werkwijze bij kabels en leidingen vrijzuigen zonder graafschade

Methorst Zuigtechniek legt veilig en efficiënt kabel- leidingstelsels vrij. Onze werkwijze voorziet u van de volgende voordelen:

  • Graafschade aan kabels en leidingen wordt voorkomen;
  • Veilig en efficiënt bij de aanwezigheid van verschillende disciplines in de grond;
  • Minder lawaai en overlast dan traditionele graafmethodieken;
  • Wij leveren onze werkplek weer schoon op;
  • Wij hebben de kennis en kunde om de werkzaamheden van A tot Z uit handen te nemen.

Na het grondzuigen kunnen wij desgewenst de sleuf ook weer dichtmaken door middel van zandspuiten en het straatwerk weer in oude staat terugleggen. Graafschade wordt voorkomen door voor Methorst Zuigtechniek te kiezen!

Meer weten over onze werkwijze bij het vrijmaken van kabels en leidingen? Bekijk onze eerdere projecten onderaan deze pagina of via deze link.

Eerdere projecten: graafschade voorkomen aan kabels en leidingen

Graafschade voorkomen bij het vrijmaken van kabels en leidingen?

Methorst Zuigtechniek heeft jarenlange ervaring op het gebied van kabels en leidingen vrijmaken. Wij werken uiterst efficiënt en veilig, waardoor graafschade wordt voorkomen aan de kabels en leidingen. Met onze zuigtechniek bent u verzekerd van zorgvuldig uitgevoerde werkzaamheden door experts en heldere afspraken. Wij zijn al meer dan 20 jaar actief in heel Nederland voor toonaangevende bedrijven in de bouw-, civiele-, industriële- en energiesector, maar ook voor overheden, verenigingen en particulieren. Ook graafschade voorkomen bij het vrijzuigen van kabels en leidingen? Bel ons op telefoonnummer 0318 711 002 of mail naar info@methorst-zuigtechniek.nl.