Zandzuigen

Zand uit kelder zuigen - zandzuigen - Methorst Zuigtechniek

Voordelen Methorst Zuigtechniek

Zandzuigen uit een kruipruimte, kelder of tuin? Methorst Zuigtechniek is dé specialist op het gebied van zandzuigen. Heeft u een grote hoeveelheid zand, grond, puin of grind welke weggehaald moeten worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door ons uitgebreide wagenpark met 13 geavanceerde zuigwagens, zijn we zeer flexibel inzetbaar door heel Nederland. Zandzuigen kunnen wij uit alle ruimtes en op elke locatie. Ook moeilijk bereikbare plekken zijn geen probleem. De slangen welke gekoppeld worden aan de zuigwagens zijn namelijk tot wel 150 meter te verlengen. Ontdek de voordelen van Methorst Zuigtechniek!

Deskundig en gemotiveerd personeel
Met meer dan 20 jaar expertise
Onze klanten geven ons een 9 uit 10 score!
Werkzaam in heel Nederland
Heldere afspraken en scherpe prijzen
Vraag vandaag een vrijblijvende offerte

Offerte aanvragen

Wanneer wordt zandzuigen ingezet?

Zandzuigen kan voor veel verschillende doeleinden worden ingezet. Voornamelijk wordt onze zuigtechniek ingezet om kruipruimtes uit te graven, het maken van een kelder en voor het wegzuigen van zand bij kabels, leidingen en boomwortels. Zandzuigen door middel van zuigtechniek is uitermate veilig en doeltreffend. Wilt u zand weg laten halen op een lastig te bereiken plek? Met onze zuigtechniek is geen ruimte onbereikbaar en kunnen hierdoor moeiteloos overal voor u zandzuigen. Uiteraard voeren wij ook het uitkomende zand voor u af. Ook wanneer er zand uit uw tuin of vijver weggehaald moet worden, is zand zuigen de oplossing. Heeft u advies nodig op het gebied van zand zuigen? Neem dan contact met ons op. Kies voor de snelheid en zorgvuldigheid van Methorst Zuigtechniek en vraag vandaag om een vrijblijvende offerte.

Werkwijze zandzuigen

Wilt u zand weghalen op een lastig te bereiken plek? Wij kunnen doeltreffend voor u zandzuigen met onze zuigmachines. Onze zuigwagen rijdt bij u voor en kunnen tot afstanden van wel 150 meter zand voor u wegzuigen. Van het zandzuigen heeft u geen overlast! Onze medewerkers laten de werkplek altijd schoon achter. Onze werkwijze voorziet u van de volgende voordelen:

  • Onze zuigtechniek voorkomt schade door graafwerkzaamheden;
  • Wij zuigen de kruipruimte leeg en voeren de bouwstoffen voor u af;
  • Zandzuigen is ook mogelijk op moeilijk bereikbare plekken zoals een kruipruimte;
  • Minder overlast dan bij traditionele graafmethodieken;
  • Wij leveren onze werkplek weer schoon op;
  • Efficiëntere werkwijze dan graven, waardoor de kosten lager uitvallen!

Naast het zandzuigen uit kruipruimtes en kelders, kunnen wij ook paalkoppen, boomwortels en kabels vrijzuigen. Onze zuigtechniek is bij de meest uiteenlopende projecten efficiënt in de zetten. Zowel voor particulieren als zakelijke opdrachten.

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk onze eerdere projecten onderaan deze pagina of via deze link.

Eerdere projecten: zandzuigen, zuigtechniek

Neem contact op om zand te laten zuigen

Methorst Zuigtechniek heeft jarenlange ervaring op het gebied van zandzuigen. U kunt rekenen op heldere afspraken en ervaren medewerkers. Wij zijn al meer dan 20 jaar actief in heel Nederland voor isolatiebedrijven, loodgieters, installatiebedrijven en bouwbedrijven, maar ook voor particulieren en verenigingen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de kosten en diverse mogelijkheden te bespreken voor het zandzuigen. Voor vragen kunt u bellen naar telefoonnummer 0318 711 002 of mailen naar info@methorst-zuigtechniek.nl.