Slangenpomp huren?

Slangenpomp huren Methorst

Voordelen Methorst Zuigtechniek

Bent u op zoek naar een slangenpomp? Bij Methorst Zuig- en Blaastechniek bent u aan het juiste adres. Een slangenpomp is een door een elektramotor aangedreven pomp en is zeer geschikt voor het verpompen van groutspoil dat vrijkomt bij het vervaardigen van bijvoorbeeld funderingspalen. De slangenpompen van Methorst staan in een stalen frame met lepelgaten en hijspunten, zodat de pomp eenvoudig omgezet kan worden. Daarnaast kunnen de pompen wel 70 tot 150 meter overbruggen, afhankelijk van de viscositeit. Vraag ons naar de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte voor het huren van een slangenpomp.

Deskundige en gemotiveerde medewerkers
Onze klanten geven ons een 9 uit 10 score!
Werkzaam in heel NL, BE en DE
Heldere afspraken en scherpe tarieven
Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Waar wordt een slangenpomp voor gebruikt?

Bij het vervaardigen van bijvoorbeeld funderingspalen met groutinjectie wordt er tijdens het boren grout de grond ingespoten. Dit gebeurt om het boren makkelijker te laten verlopen. Het grout wat erin gespoten is, komt ook weer omhoog en moet afgevoerd worden bij de boorstelling vandaan. De meeste bedrijven doen dit door middel van een tractor met giertank. Bij Methorst doen we dit met slangenpompen. De slangenpomp zuigt het groutspoil bij de paal op en kan het vervolgens direct verpompen in een bassin , containerbak of een van onze scheidingsunits. Meer weten over de mogelijkheden en de kosten van onze slangenpompen? Vraag vandaag om een vrijblijvende offerte.

De voordelen van een slangenpomp

Onze slangenpompen zijn zeer geschikt voor o.a. funderingsbedrijven. Ook gebruiken wij de pompen zelf op projecten waar we de volledige spoilhandling op ons nemen. Op deze projecten zorgen we dat het grout vanaf de paal middels een slangenpomp onze containers in wordt verpompt, waarna we het grout laden, transporteren en innemen.

Het gebruik van een slangenpomp voorziet u van de volgende voordelen:

  • Geen CO2 uitstoot van een tractor;
  • Neemt minder ruimte in gebruik ten opzichte van een tractor met giertank;
  • Een slangenpomp is voordeliger dan een tractor met giertank;
  • De slangenpompen kunnen afstanden van 70 meter overbruggen (afhankelijk van viscositeit verlengbaar tot 150 meter);
  • Er zit standaard een persslang van 5 lengtes van 10 meter bij en een aanzuigslang van 10 meter met een korf.

Specificaties slangenpomp:

  • Gewicht: 750 kg
  • Aansluiting zuigzijde: 4’’ perrot
  • Aansluiting perszijde 3’’ perrot
  • Stroom: 32 A
  • Maximale capaciteit: 39.000 liter per uur*

*Bij water

Neem contact op om een slangenpomp te huren

Wij verhuren slangenpompen inclusief de benodigde zuig- en persslangen. Slangenpompen zijn zeer geschikt om groutspoil naar het bassin of in containers te pompen. Deze slangenpompen zijn elektrisch aangedreven. Vraag gerust naar de mogelijkheden! Bij Methorst bent u verzekerd van zorgvuldig uitgevoerde werkzaamheden door experts en heldere afspraken. Wij zijn actief in heel Nederland voor isolatiebedrijven, loodgieters, installatiebedrijven en bouwbedrijven, maar ook voor particulieren en verenigingen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de kosten te bespreken voor het huren van een slangenpomp. Voor vragen: bel naar telefoonnummer 0318 711 002 of mail naar bas@methorst-projecten.nl.