Schelpen in de kruipruimte aanbrengen

De voordelen van schelpen aanbrengen

Overweegt u om de kruipruimte te vullen? Het aanbrengen van schelpen in de kruipruimte als opvulling biedt veel voordelen! Schelpen zijn niet gevoelig voor vocht en zijn daardoor een onkwetsbare opvulling van de kruipruimte. Dit werkt erg goed als ongedierte- en vochtbestrijding. Heeft u nu al last van optrekkend vocht, stank en zwamvorming in de kruipruimte? Dan reinigen we eerst de kruipruimte voor u en brengen daarna de schelpen aan.

De voordelen van Methorst

Deskundig en gemotiveerd personeel
Met meer dan 20 jaar expertise
Zowel zakelijke als particuliere projecten
Kanten geven ons een 9 uit 10 score!
Werkzaam in heel Nederland
Heldere afspraken en scherpe prijzen
Vraag vandaag een vrijblijvende offerte
Flexibel en binnen 5 werkdagen in te plannen!

Waarom kiezen voor schelpen?

Schelpen zijn natuurproducten en gaan optrekkend vocht, stank en schimmel tegen. Daarnaast weren schelpen ook ongedierte. Heeft u veel last van muggen in huis? Het vullen van de kruipruimte met schelpen kan dit probleem oplossen. Bovendien zijn schelpen vrij eenvoudig aan te brengen. Zeker wanneer u kiest voor de expertise van Methorst Zuig- en Blaastechniek. Wij beschikken over efficiënte blaascombinaties waarmee we door middel van een slang schelpen in uw kruipruimte kunnen blazen. De grote capaciteit van onze blaaswagens, de handige slang én de mogelijkheid om ook op lastige plekken te kunnen werken, maakt dat we u in alle gevallen kunnen helpen. Daarnaast zijn we flexibel in te plannen en kunnen we binnen 5 werkdagen al bij u op locatie zijn! Heeft u last van vocht of water in de kruipruimte? Dan is het aanbrengen van schelpen de perfecte oplossing. Schelpen zijn vochtwerend en gaan vieze luchtjes en ongedierte tegen.Kies voor de snelheid en zorgvuldigheid van Methorst Zuigtechniek en vraag vandaag om een vrijblijvende offerte.

Werkwijze schelpen aanbrengen in de kruipruimte

Is uw kruipruimte moeilijk bereikbaar? Voor Methorst Zuig- en Blaastechniek is dit geen probleem! Met onze speciale blaaswagens en slangen kunnen wij schelpen aanbrengen op een afstand van maar liefst 150 meter. Wilt u af van problemen in de kruipruimte? Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De voordelen van schelpen aanbrengen:

  • Het weert ongedierte en insecten
  • 100% gegarandeerd een schone kruipruimte
  • Het is duurzaam
  • Valt onder de 9% btw-regeling
  • Voorkomt stank
  • Schelpen zijn vochtwerend
  • 100% natuurproduct
  • Aangenamer wooncomfort
  • Gaat houtrot en schimmelvorming tegen

Voor zowel schelpen aanbrengen of het ophogen en opvullen van kruipruimtes bent u bij Methorst Zuigtechniek aan het juiste adres. Meer weten over hoe het zand en de schelpen aangebracht worden en in welke situaties? Bekijk onze animatiefilm bovenaan deze pagina en krijg een duidelijk beeld over hoe wij de kruipruimte opvullen.

Eerdere projecten: schelpen in kruipruimte aanbrengen

Meer weten over het aanbrengen van schelpen in de kruipruimte?

Reken af met nare problemen in uw kruipruimte zoals optrekkend vocht, muggen, schimmel en houtrot. Wilt u meer informatie over onze werkwijze? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Direct een offerte? Dat kan natuurlijk ook! Voor vragen over de diverse mogelijkheden: bel naar telefoonnummer 0318 711 002 of mail naar info@methorst-zuigtechniek.nl.