Schelpen in kruipruimte aanbrengen

Schelpen in kruipruimte? Ontdek de voordelen van Methorst

Overweegt u om schelpen in uw kruipruimte aan te brengen? De kruipruimte van uw woning kan vaak koud en vochtig zijn, vooral wanneer u in drassig gebied woont. De reden dat uw kruipruimte vochtig is, is doordat vocht wordt aangetrokken door de zandlaag in uw kruipruimte. Isolatie met schelpen in uw kruipruimte houdt op natuurlijke wijze het vocht vast waardoor het niet in uw woning terecht komt. De kruipruimte zal hierdoor droger en warmer worden en uw huis daardoor ook. Schelpen isolatie is een natuurlijk isolatiemiddel en is ongevoelig voor schade door vocht. Heeft u last van optrekkend vocht, stank en zwamvorming in de kruipruimte? Eerst reinigen we de kruipruimte voor u en brengen daarna de isolatie aan. Wat kost schelpen isolatie? Bereken hieronder direct de indicatieve prijs!

Deskundig en gemotiveerd personeel
Met meer dan 20 jaar expertise
Zowel zakelijke als particuliere projecten
Kanten geven ons een 9 uit 10 score!
Werkzaam in heel Nederland
Heldere afspraken en scherpe prijzen
Vraag vandaag een vrijblijvende offerte
Flexibel en binnen 5 werkdagen in te plannen!

Waarom kiezen voor schelpen in uw kruipruimte?

Schelpen zijn een natuurproduct met lange levensduur. Ze gaan optrekkend vocht, stank en schimmel tegen. Daarnaast weert schelpen isolatie ongedierte. Heeft u veel last van muggen in huis? Het isoleren van de kruipruimte met schelpen kan dit probleem oplossen. Bovendien zijn schelpen vrij eenvoudig aan te brengen in uw kruipruimte. Zeker wanneer u kiest voor de expertise van Methorst Zuig- en Blaastechniek. Wij beschikken over efficiënte blaascombinaties waarmee we door middel van een slang isolatieschelpen in uw kruipruimte kunnen blazen. De grote capaciteit van onze blaaswagens, de handige slang én de mogelijkheid om ook op lastige plekken te kunnen werken, maakt dat we u in alle gevallen kunnen helpen. Daarnaast zijn we flexibel in te plannen en kunnen we binnen 5 werkdagen al bij u op locatie zijn! Heeft u last van vocht of water in de kruipruimte? Dan is het aanbrengen van schelpen isolatie de perfecte oplossing. Schelpen zijn vochtwerend en gaan vieze luchtjes tegen. Kies voor de snelheid en zorgvuldigheid van Methorst Zuigtechniek en vraag vandaag om een vrijblijvende offerte.

Werkwijze schelpen isolatie aanbrengen in de kruipruimte

Is uw kruipruimte moeilijk bereikbaar? Voor Methorst Zuig- en Blaastechniek is dit geen probleem! Met onze speciale blaaswagens en slangen kunnen wij schelpenisolatie aanbrengen op een afstand van maar liefst 150 meter. Wilt u af van problemen in de kruipruimte en een lagere energierekening? Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De voordelen van schelpen isolatie:

  • Het weert ongedierte en insecten
  • 100% gegarandeerd een schone kruipruimte
  • Het is duurzaam
  • Valt onder de 9% btw-regeling
  • Voorkomt stank
  • Isolatie schelpen zijn vochtwerend
  • 100% natuurproduct
  • Lagere energierekening (ongeveer 10% op jaarbasis)
  • Aangenamer wooncomfort
  • Gaat houtrot en schimmelvorming tegen

Voor zowel schelpen isolatie aanbrengen of het ophogen en opvullen van kruipruimtes bent u bij Methorst Zuigtechniek aan het juiste adres. Meer weten over hoe het zand en de schelpen aangebracht worden en in welke situaties? Bekijk onze animatiefilm bovenaan deze pagina en krijg een duidelijk beeld over hoe wij de kruipruimte isoleren.

Schelpen isolatie kruipruimte flyer informatie - Methorst Zuig- en Blaastechniek

Eerdere projecten: schelpen isolatie aanbrengen

Meer weten over het aanbrengen van schelpen isolatie in de kruipruimte?

Schelpen isolatie biedt vele voordelen. Reken af met nare problemen in uw kruipruimte zoals optrekkend vocht, muggen, schimmel en houtrot. Wilt u meer informatie over onze werkwijze? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Direct een offerte? Dat kan natuurlijk ook! Voor vragen over de diverse mogelijkheden: bel naar telefoonnummer 0318 711 002 of mail naar info@methorst-zuigtechniek.nl.