Kruipruimte ophogen of opvullen?

Voordelen Methorst Zuigtechniek

De kruipruimte opvullen met zand of ophogen helpt om verzakking tegen te gaan. Vocht of water in de kruipruimte? Het ophogen van de kruipruimte met schelpen isolatie is dat geval ook zeer effectief. Methorst Zuig- en Blaastechniek is dé expert op het gebied van het ophogen van de kruipruimte met zand, schelpen of argexkorrels. Grond rondom uw woning kan verzakken en onder de fundering door naar binnen spoelen. Het gevolg is dat het straatwerk rondom uw woning flink verzakt en scheef komt te liggen. Wanneer er grond onder de fundering door de kruipruimte in spoelt, kunnen er zelfs ondergrondse ruimtes en doorgangen ontstaan tussen u en de omliggende woningen. In het geval van grondverzakking is de kruipruimte ophogen de meest effectieve oplossing. Methorst Zuig- en Blaastechniek is u graag van dienst. Onze blaascombinaties maken het mogelijk de meest moeilijke locaties te bereiken. Hoe wordt een kruipruimte opgehoogd? Wij hogen de kruipruimte op met de inzet van blaastechniek. Bekijk onze animatiefilm eens! Bent u benieuwd of het ophogen van de kruipruimte voor uw woning ook rendabel is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Deskundig en gemotiveerd personeel
Met meer dan 20 jaar expertise
Voor zowel zakelijke als particuliere projecten
Onze klanten geven ons een 9 uit 10 score!
Werkzaam in heel NL, BE en DE
Heldere afspraken en scherpe prijzen
Flexibel en binnen 5 werkdagen bij u op locatie!

Waarmee de kruipruimte opvullen?

Het ophogen van de kruipruimte is bij verzakking van bestrating en fundering de meest efficiënte oplossing. Een kruipruimte ophogen doen we door middel van het spuiten van zand, schelpen isolatie of kleikorrels. Dit gebeurt machinaal. Aan onze combinaties is een slang bevestigd welke we kunnen verlengen tot een afstand van 150 meter! Wij kunnen dus eenvoudig onze vrachtwagen aan de straat parkeren en met de slang perfect bij uw kruipruimte komen. Zonder moeite zuigen we uw kruipruimte desgewenst eerst leeg en brengen we nieuw materiaal aan om de kruipruimte op te hogen, zonder dat u rommel in huis krijgt. Een droge kruipruimte kunnen wij opvullen met schoon zand. Heeft u last van een vochtige kruipruimte? Dan is het opvullen van de kruipruimte met schelpenisolatie een uitstekende optie. Schelpen zijn vochtwerend en hebben een warmte-isolerende werking. Kies voor de snelheid en zorgvuldigheid van Methorst Zuig- en Blaastechniek en vraag direct om een vrijblijvende offerte.

Werkwijze

Om uw kruipruimte niet vaker te hoeven ophogen, kunnen we eerst een lichtgewicht zandvervanger aanbrengen die de bodem afsluit. Hierdoor zullen verzakkingen minder snel optreden. Deze zandvervanger wordt ook door middel van zandblazen aangebracht. Net als het zand of de schelpen waarmee we uw kruipruimte opvullen. Onze werkwijze voorziet u van de volgende voordelen:

  • Wij kunnen zandspuiten op moeilijk bereikbare plekken;
  • Snelle en efficiënte werkwijze;
  • 100% gegarandeerd een schone kruipruimte;
  • Afstanden overbrugbaar tot wel 150 meter;
  • U heeft geen rommel in huis en wij leveren onze werkplek weer schoon op;
  • Flexibele inzetbaarheid en gemotiveerd personeel!

Voor zowel kruipruimte ophogen, opvullen en uitgraven bent u bij Methorst Zuig- en Blaastechniek aan het juiste adres. Wilt u ook de kruipruimte ophogen met zand? Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen snel bij u op locatie zijn!

Eerdere projecten: kruipruimte ophogen, opvullen

Meer informatie over het ophogen van uw kruipruimte?

Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van het spuiten van zand, schelpen of kleikorrels, vul dan het contactformulier in! Natuurlijk kunt u ook direct een offerte op maat aanvragen. Laat de kruipruimte ophogen om de gevolgen van bodemdaling tegen te gaan of laat een vochtige kruipruimte opvullen met schelpen. Voor vragen belt u naar telefoonnummer 0318 711 002 of mail naar info@methorst-projecten.nl. Wij kunnen u alles vertellen over kruipruimtes ophogen en opvullen!