Kruipruimte vakkundig ophogen

Grond in de kruipruimte van uw woning kan verzakken. Hierdoor kunnen funderingen bloot komen liggen en kan leidingwerk verzakken. Om dit op te lossen kunt u ervoor kiezen uw kruipruimte te laten ophogen. Methorst Zuig- en Blaastechniek is u graag van dienst. Onze combinaties maken het mogelijk de meest moeilijke locaties te bereiken. Een kruipruimte ophogen doormiddel van zandspuiten is voor ons een koud kunstje.

Ophogen met zand of schelpen zonder rommel in huis

Een kruipruimte kunnen we ophogen door middel van het spuiten van zand, schelpen isolatie of kleikorrels. Dit gebeurt machinaal. Aan onze combinaties bevindt zich een slang die we kunnen verlengen tot een afstand van 130 meter! Wij kunnen dus eenvoudig onze vrachtwagen aan de straat parkeren en toch perfect bij uw kruipruimte kunnen. Zonder moeite zuigen we uw kruipruimte desgewenst eerst leeg en brengen we nieuw materiaal aan. Om uw kruipruimte niet vaker te hoeven ophogen, kunnen we eerst een lichtgewicht zandvervanger aanbrengen die de bodem afsluit. Hierdoor zullen verzakkingen minder snel optreden. Deze zandvervanger wordt ook door middel van blazen aangebracht. Net als het zand of de schelpen waarmee we uw kruipruimte ophogen.

Meer informatie over het ophogen van uw kruipruimte?

Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van het spuiten van zand, schelpen of kleikorrels, dan zijn we bereikbaar op onderstaande telefoonnummers. Natuurlijk kunt u ook direct een offerte op maat aanvragen.

Uitgegraven kruipruimtes