Grondzuigen

Grondzuigen Methorst Zuigtechniek

Voordelen Methorst Zuigtechniek

Grondzuigen wordt steeds meer ingezet bij werkzaamheden aan de ondergrondse infrastructuur. Zuigtechniek is namelijk in alle gevallen veiliger dan het traditionele graven en is daarom uitermate geschikt om in te zetten bij het vrijmaken van kabels, leidingen en boomwortels. Met onze grondzuigwagens kunnen wij zeer doeltreffend grond verwijderen bij de meest uiteenlopende projecten en zorgt in de meeste gevallen zelfs voor een hogere productie. Wilt u ook grond laten verwijderen door middel van grondzuigtechniek? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag een vrijblijvende offerte aan. Methorst is de specialist op het gebied van grondzuigen.

Deskundig en gemotiveerd personeel
Met meer dan 20 jaar expertise
Onze klanten geven ons een 9 uit 10 score!
Werkzaam in heel Nederland
Heldere afspraken en scherpe prijzen
Vrijblijvende offerte en deskundig advies

Offerte aanvragen

Graafschade voorkomen? Kies voor grondzuigen!

Grondzuigen is in te zetten bij de meest uiteenlopende werkzaamheden. Of het nu om de grotere bouwprojecten gaat of om particuliere opdrachten. Grondzuigtechniek kan ingezet worden bij onder andere het blootleggen van kabels en leidingen, het vrijmaken van boomwortels en het uitdiepen van kelders en kruipruimtes. Bij Methorst Zuigtechniek hebben wij jarenlange ervaring in de zuigtechniek en een uitgebreid wagenpark met 13 grondzuigwagens. Door ons geavanceerde materieel en gemotiveerde medewerkers zijn we zeer flexibel in te plannen en kunnen wij snel bij u op locatie zijn. Wij zijn werkzaam door heel Nederland! Grondzuigen is dé techniek om graafschade aan kabel- en leidingtracés te voorkomen. Het is een veilige manier van werken voor monteurs en omwonenden. Heeft u vragen over de kosten van het grondzuigen en onze werkwijze? Vraag ons om deskundig advies en een vrijblijvende offerte.

Werkwijze grondzuigen

Wij kunnen grondzuigen tot afstanden van wel 150 meter. Ook op moeilijk bereikbare plekken en in stedelijke gebieden. Grondzuigtechniek kan ingezet worden bij de meest uiteenlopende projecten, zo ook in de ondergrondse infra. Naast het wegzuigen van grond zijn onze zuigwagens ook uitermate geschikt voor het verwijderen van andere materialen zoals zand, steen, puin, klei, grind en gruis. Ontdek de vele voordelen van grondzuigen:

  • Grondzuigen voorkomt schade door graafwerkzaamheden;
  • Wij voeren de grond ook voor u af;
  • Minder lawaai en overlast dan het traditionele graven;
  • Een schone en hygiënische werkplek;
  • Veiligheid voor monteurs en omwonenden;
  • Efficiënter dan graven, waardoor de kosten lager uitvallen!

Meer weten over onze werkwijze bij het grondzuigen? Bekijk onze eerdere projecten onderaan deze pagina.

Eerdere projecten: grondzuigen, zuigtechniek

Zoekt u een bedrijf dat professioneel kan grondzuigen?

Methorst Zuigtechniek heeft jarenlange ervaring op het gebied van grondzuigen. Met onze zuigtechniek bent u verzekerd van zorgvuldig uitgevoerde werkzaamheden door experts en heldere afspraken. Wij zijn werkzaam in heel Nederland voor isolatiebedrijven, loodgieters, installatiebedrijven en bouwbedrijven, maar ook voor particulieren en verenigingen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de kosten en mogelijkheden te bespreken voor uw project. Voor vragen over het grondzuigen: bel naar telefoonnummer 0318 711 002 of mail naar info@methorst-zuigtechniek.nl.