Tuin ophogen

U kent het vast wel. U heeft een aantal jaren geleden uw tuin opnieuw laten bestraten, inmiddels zijn er al wat tegels verzakt en ziet het er niet meer zo strak uit. Dit ligt niet aan het vakwerk van uw stratenmaker, maar komt door het feit dat de grond in Nederland per jaar enkele millimeters tot soms wel centimeters kan zakken. Dat komt door de veengrond waarop Nederland ligt. Helaas is dit een natuurlijk proces waar u zelf weinig tegen kan doen. Door middel van het aanbrengen van nieuw zand of grind kunnen wij uw tuin ophogen.

Zandspuiten om het terras op te hogen

Ook als u een nieuwbouwwoning (of bestaande woning) heeft waarvan de tuin nog niet gereed is, kan het ophogen van een tuin nodig zijn. Methorst Zuig- en Blaastechniek kan heel eenvoudig uw tuin ophogen door zand te spuiten op uw terras. Wij kunnen over de gehele breedte van uw tuin zand spuiten in iedere gewenste dikte. Met onze slang kunnen wij tot wel 130 meter afstand zandspuiten om uw terras op te hogen. Hierdoor kan onze wagen eenvoudig in de straat parkeren en hoeft u geen speciale maatregelen te treffen.

Andere mogelijkheden

Naast het feit dat wij met deze manier van blaastechniek eenvoudig uw tuin of terras kunnen ophogen, is blaastechniek ook ideaal voor andere doeleinden. Denk aan het isoleren van uw kruipruimte met schelpen isolatie of het aanbrengen van dakgrind. Maar ook op het gebied van zuigtechniek zijn wij dé specialist! Heeft u water in uw kruipruimte of wilt u deze uitbouwen tot kelder? Wij zuigen het zand zelfs uit moeilijk te bereiken plekken weg!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden waarmee Methorst Zuig- en Blaastechniek uw tuin kan ophogen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Laatste blaastechniek projecten