Tuin ophogen

Tuin ophogen door zandblazen | Methorst Blaastechniek

Is uw tuin en bestrating verzakt?

De tuin laten ophogen met zand? Wij kunnen uw tuin of terras ophogen met de inzet van blaastechniek. U heeft een aantal jaren geleden uw tuin opnieuw laten bestraten, inmiddels zijn er al wat tegels verzakt en ziet het er niet meer zo strak uit. Dit ligt niet aan het vakwerk van uw stratenmaker, maar ontstaat doordat de grond in Nederland per jaar enkele millimeters tot soms wel centimeters kan zakken. Dat komt door de veengrond waarop Nederland ligt. Helaas is dit een natuurlijk proces waar u zelf weinig tegen kan doen.

Methorst Zuig- en blaastechniek kan uw tuin of terras ophogen door middel van zandblazen. Een snelle en efficiënte manier om verzakking tegen te gaan.

Deskundig en gemotiveerd personeel
Voor zowel zakelijke als particuliere projecten
Onze klanten geven ons een 9 uit 10 score!
Werkzaam in heel NL, BE en DE
Heldere afspraken en scherpe prijzen
Gratis advies en een vrijblijvende offerte

Zandspuiten om het terras op te hogen

Ook als u een nieuwbouwwoning (of bestaande woning) heeft waarvan de tuin nog niet gereed is, kan het ophogen van een tuin nodig zijn. Methorst Zuig- en Blaastechniek kan heel eenvoudig uw tuin ophogen door zand te blazen op uw terras. Wij kunnen over de gehele breedte van uw tuin zand spuiten in iedere gewenste dikte. Met onze slang kunnen wij tot wel 150 meter afstand zandspuiten om uw terras op te hogen. Hierdoor kan onze wagen eenvoudig in de straat parkeren en hoeft u geen speciale maatregelen te treffen. Heeft u geen achterom? Geen probleem! Ook dan kunnen wij door onze flexibele slangen doeltreffend uw tuin ophogen. Kies voor de snelheid en zorgvuldigheid van Methorst Zuigtechniek en vraag vandaag om een vrijblijvende offerte.

Werkwijze tuin ophogen

Is uw tuin, terras of bestrating aan het zakken? Schakel dan Methorst Zuig- en Blaastechniek in om uw tuin op te laten hogen door middel van zandblazen. Onze werkwijze voorziet u van de volgende voordelen:

  • Wij kunnen zandblazen op moeilijk bereikbare plekken;
  • Zandspuiten is ook perfect in te zetten bij het dempen van vijvers;
  • Snelle en efficiënte werkwijze;
  • Afstanden overbrugbaar tot wel 150 meter;
  • Wij leveren onze werkplek weer schoon op;
  • Flexibel en op korte termijn in te plannen.

Naast het ophogen van de tuin of terras, zetten wij blaastechniek ook in voor andere doeleinden. Denk aan het ophogen van uw kruipruimte met zand of schelpen en zelfs het aanbrengen van dakgrind. Maar ook op het gebied van zuigtechniek zijn wij dé specialist! Heeft u water in uw kruipruimte of wilt u deze uitbouwen tot kelder? Zandzuigen kunnen wij zelfs op moeilijk bereikbare plekken!

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk onze eerdere projecten met inzet van blaastechniek hieronder.

Eerdere projecten: tuin ophogen

Meer weten over het ophogen van tuin of terras?

Methorst Zuig- en Blaastechniek heeft jarenlange ervaring in het zuigen en blazen van natte, droge, vaste en losse (bouw) stoffen. Ook als het gaat om tuin ophogen, vijver dempen, bestrating ophogen of kruipruimte opvullen bent u bij ons aan het juiste adres. Bel voor een vrijblijvende offerte of advies direct naar telefoonnummer 0318 711 002 of mail naar info@methorst-projecten.nl