Kruipruimte laten reinigen?

Kruipruimte reinigen Methorst Zuigtechniek

2 jaar garantie op onze werkzaamheden!

Voordelen Methorst Zuigtechniek

Wilt u de kruipruimte laten reinigen? Soms kan dit noodzakelijk zijn, omdat er bijvoorbeeld lekkage aan het riool heeft plaatsgevonden en er schimmel door vocht is ontstaan. Methorst Zuig- en Blaastechniek kan door middel van zuigtechniek uw kruipruimte geheel opschonen. Wij zuigen zand, puin, bagger/fecaliën of andere (bouw)- stoffen weg en voeren deze ook voor u af. Daarna reinigen wij uw kruipruimte onder hoge druk. Zodra de kruipruimte schoon is kunnen er eventuele reparaties of onderhoud uitgevoerd worden. Kleine reparaties voeren wij dan ook zelf uit. Doordat onze geavanceerde zuigwagens uitgerust zijn met twee compartimenten, kunnen wij direct schoon zand in de kruipruimte aanbrengen. Door deze nieuwe technieken kunnen wij het werk op een zeer duurzame manier uitvoeren. Wij geven u 100% garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Kortom, voor het compleet reinigen van uw kruipruimte bent u bij Methorst Zuig- en Blaastechniek aan het juiste adres.

Eigen calamiteitendienst 24/7
Onze klanten geven ons een 9 uit 10 score!
Werkzaam in heel Nederland
Bij geen calamiteit binnen vijf werkdagen in te plannen
Juridische begeleiding bij het claimen van gevolgschade
Duurzaam doordat wij het reinigen en zandspuiten kunnen combineren
Vrijblijvende offerte en advies

Uw kruipruimte laten reinigen?

Vervuilde grond of water in de kruipruimte kan een gevolg zijn van een lekkage aan de riolering of andere leidingen. Hierdoor kunnen problemen ontstaan zoals stank, schimmel door optrekkend vocht, houtrot en ongedierte. Door middel van zuigtechniek verwijderen wij doeltreffend het vervuilde water, zand en puin en garanderen dat uw kruipruimte na het reinigen 100% schoon is. Nadat het leidingwerk hersteld is en de kruipruimte geheel schoon, kunnen wij eventueel een schone laag zand of schelpen aanbrengen. Zo is zand geschikt om grondverzakking te voorkomen en helpen schelpen perfect tegen vocht, insecten en ongedierte. Kortom, laat uw kruipruimte opschonen door Methorst Zuig- en Blaastechniek en krijg uw gezonde woonklimaat terug. Kies voor de snelheid en zorgvuldigheid van Methorst Zuigtechniek en vraag vandaag om een vrijblijvende offerte.

Werkwijze Kruipruimte reinigen

De kruipruimte laten reinigen door een professioneel bedrijf? Bij Methorst Zuig- en Blaastechniek geven wij u 100% garantie op een schone kruipruimte. Het overtollige water pompen wij eerst weg en kunnen zodoende met zuigtechniek vervuilde grond en andere (bouw) stoffen. Laat de kruipruimte opschonen en reken voorgoed af met stank, vocht en muggen. Onze werkwijze voorziet u van de volgende voordelen:

  • Wij garanderen een 100% schone kruipruimte;
  • Na het reinigen van de kruipruimte voeren wij ook de uitkomende stoffen voor u af;
  • Reken voorgoed af met stank, ongedierte en vocht;
  • Juridische ondersteuning bij het claimen van gevolgschade;
  • Flexibel en snel inzetbaar.

Na het opschonen van de kruipruimte kunnen wij ook zand of schelpen isolatie aanbrengen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of kosten van het kruipruimte reinigen? Neem contact op met Methorst Zuig- en Blaastechniek en ontvang een vrijblijvende offerte.

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk onderaan deze pagina of via deze link de eerdere projecten van Methorst Zuig- en Blaastechniek.

Eerdere projecten: kruipruimte uitgraven, ophogen of opschonen

Neem contact op voor het reinigen van de kruipruimte

Methorst Zuig- en Blaastechniek is al jaren de specialist op het gebied van zuigtechniek. U kunt bij ons terecht voor het reinigen, schoonmaken en ophogen van uw kruipruimte. Voor vragen en advies kunt u bellen naar telefoonnummer 0318 711 002 of mailen naar info@methorst-zuigtechniek.nl.