Grout- en CSM-spoil afvoeren

Grout afvoeren door Methorst Grout & Recycling

Grout- en CSM-spoil afvoeren

Een andere activiteit binnen Methorst Projecten BV is het afvoeren en innemen van grout- en CSM-spoil. Wij hebben hiervoor een scheidingsmachine ontwikkeld welke alle grondstoffen van elkaar scheidt, waardoor deze weer als hoogwaardige producten toegepast kunnen worden in nieuwe projecten. Naast het afvoeren van grout, kunnen wij ook het transport van bentoniet, boorslib en boorspecie verzorgen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor het scheiden, afvoeren of recyclen van grout!

Deskundig en gemotiveerd personeel
Onze klanten geven ons een 9 uit 10 score!
Werkzaam in heel NL, BE en DE
Heldere afspraken
Scherpe prijzen
Vraag vandaag een vrijblijvende offerte aan

Het zand uit het groutspoil scheiden met een door Methorst ontwikkelde scheidingsinstallatie

Als het groutspoil omhoog komt tijdens het boren van een funderingspaal wordt het verpompt
naar een door Methorst ontwikkelde scheidingsinstallatie waarmee we het zand uit het groutspoil kunnen halen. Met de inzet van deze scheidingsmachines kunnen we zelfs het scheidingsproces op afstand monitoren. Na het scheiden van het groutspoil kan het uitkomende zand hergebruikt worden op het huidige project. Ook kunnen we het zand voor u afvoeren, zodat het elders gebruikt kan worden. Nadat het zand eruit is gefilterd blijven er cement, slib en water over. Dit wordt opgeslagen in vloeistofdichte containers en afgevoerd naar één van onze depots. Hier bewerken we deze stoffen en hergebruiken dit weer voor andere toepassingen. Dit levert voordelen op zoals minder afvoer, minder transport en het is circulair.
Momenteel zijn we de mogelijkheden aan het onderzoeken of het cement of grout weer her te gebruiken is op locatie tijdens het vervaardigen van ankers of funderingspalen. Benieuwd naar de mogelijkheden van het afvoeren of recyclen van grout en spoil? Of het transport van bentoniet of betonslib? Neem contact met ons op of vraag vandaag om een vrijblijvende offerte.

Het groutspoil vloeibaar afvoeren

Bij deze manier van afvoeren plaatsen we vloeistofdichte container(s) op locatie. Hier wordt dan het groutspoil in verpompt / getransporteerd. Methorst laadt het groutspoil met speciaal voor dit werk ontwikkelde kieptrailers, waarna het wordt afgevoerd naar één van onze depots. Deze wijze van afvoer is zeer geschikt voor bouwlocaties waar de ruimte beperkt is. Een groot bassin is namelijk niet meer nodig.

Ook voor de afvoer van het uitgeharde grout kan Methorst het transport en de inname voor u verzorgen.

Slangenpompen:

Methorst verhuurt ook slangenpompen inclusief de benodigde zuig- en persslangen. Slangenpompen zijn zeer geschikt om het groutspoil naar het bassin of in containers te pompen. Deze slangenpompen zijn elektrisch aangedreven. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden!

Advies nodig over grout- en CSM spoil afvoeren?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden vrijblijvend door te nemen.

Bel naar +31 6 15 89 64 33 of mail de aanvraag naar bas@methorst-projecten.nl

Advies over grout- en CSM-spoil afvoeren?

Neem contact met ons op voor een objectief advies en om de mogelijkheden van het afvoeren van grout vrijblijvend te bespreken. Bel gerust naar +31 6 15 89 64 33 of ga naar onze contact pagina. Bij Methorst Projecten bent u aan het juiste adres voor het innemen en afvoeren van groutspoil.