Grout- en CSM-spoil afvoeren

Grout afvoeren - Methorst Projecten B.V.

Voordelen Methorst Projecten BV

Een andere activiteit binnen Methorst Projecten BV is het afvoeren en innemen van grout- en CSM-spoil. Wij hebben hiervoor een scheidingsmachine ontwikkeld die alle grondstoffen van elkaar scheidt, waardoor deze weer als hoogwaardige producten toegepast kunnen worden in nieuwe projecten.

Deskundig en gemotiveerd personeel
Onze klanten geven ons een 9 uit 10 score!
Werkzaam in heel NL, BE en DE
Heldere afspraken
Scherpe prijzen
Vraag vandaag een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Het zand uit het groutspoil scheiden met een door Methorst ontwikkelde scheidingsinstallatie

Als het groutspoil omhoog komt tijdens het boren van een funderingspaal wordt het verpompt
naar een door Methorst ontwikkelde scheidingsinstallatie waarmee we het zand uit het groutspoil kunnen halen. Dit zand zou dan weer hergebruikt kunnen worden op het project. Of het wordt afgevoerd zodat het elders weer gebruikt kan worden. Nadat het zand eruit is gehaald blijft er cement, slib en water over. Dit wordt opgeslagen in vloeistofdichte containers en afgevoerd naar één van onze depots. Hier bewerken wij deze stoffen en hergebruiken dit weer voor andere toepassingen. Dit levert voordelen op zoals minder afvoer, minder transport en het is circulair.

Momenteel zijn we aan het kijken naar de mogelijkheden om het cement / grout weer her te gebruiken op locatie tijdens het vervaardigen van ankers of funderingspalen. Op deze manier worden alle grondstoffen weer hergebruikt.
Vraag vandaag om een vrijblijvende offerte.

Het groutspoil vloeibaar afvoeren

Bij deze manier van afvoeren plaatsen we vloeistofdichte container(s) op locatie. Hier wordt dan het groutspoil in verpompt / getransporteerd. Methorst laadt het groutspoil, met speciaal voor dit werk ontwikkelde, kieptrailers waarna het wordt afgevoerd naar één van onze depots. Deze wijze van afvoer is zeer geschikt voor bouwlocaties waar de ruimte beperkt is. Een groot bassin is namelijk niet meer nodig.

Ook voor de afvoer van het uitgeharde grout kan Methorst het transport en de inname voor u verzorgen.

Slangenpompen:

Methorst verhuurt ook slangenpompen inclusief de benodigde zuig- en persslangen. Slangenpompen zijn zeer geschikt om het groutspoil naar het bassin of in containers te pompen. Deze slangenpompen zijn elektrisch aangedreven. Vraag gerust naar de mogelijkheden

Advies nodig over grout- en CSM spoil afvoeren?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden vrijblijvend door te nemen.

Bel naar +31 6 15 89 64 33 of mail de aanvraag naar bas@methorst-infra.nl

Advies over grout- en CSM-spoil afvoeren?

Neem contact met ons op voor een objectief advies en om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken. Bel gerust naar +31 6 510 286 59 of ga naar onze contact pagina om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken.