Nieuw dakgrind aanbrengen

Dakgrind geeft ballast aan uw dak. Het wordt vaak toegepast op platte daken en voorkomt hiermee dat de dakbedekking kan wegwaaien. Wilt u ook graag dakgrind laten aanbrengen op uw platte dak en bent u op zoek naar een specialist die deze vorm van dakbedekking kan aanbrengen? Dan zit u goed bij Methorst Zuig- en Blaastechniek.

Dakgrind blazen en zuigen

Bij Methorst Zuig- en Blaastechniek maken we gebruik van verschillende technieken waarmee we grind als dakbedekking aanbrengen. We selecteren voor iedere situatie de meest efficiënte mogelijkheden. Heeft u al oud grind op uw dak liggen en moet deze eerst verwijderd worden alvorens we nieuw dakgrind aanbrengen? Dan kunnen we het oude dakgrind heel gemakkelijk voor u wegzuigen. Wij staan bekend om onze deskundige en gemotiveerde medewerkers en maken bij elk project heldere afspraken. Nieuw dakgrind aanbrengen gebeurt goed, verantwoord en met een hoge mate van betrouwbaarheid.

Verdere informatie

Wij kunnen dakbedekking aanbrengen voor particulieren, bedrijven en Verenigingen van Eigenaars. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor antwoorden op uw vragen of vraag direct een offerte aan voor het aanbrengen van dakbedekking.

Offerte aanvragen

LAATSTE DAKGRIND PROJECTEN