Nieuw dakgrind aanbrengen

Blaastechniek dakgrind schelpen Methorst Zuig- en Blaastechniek

Voordelen Methorst Zuigtechniek

Dakgrind geeft ballast aan uw dak. Het wordt vaak toegepast op platte daken en voorkomt hiermee dat de dakbedekking kan wegwaaien. Wilt u ook graag dakgrind laten aanbrengen op uw platte dak en bent u op zoek naar een specialist die deze vorm van dakbedekking kan aanbrengen? Bij Methorst Zuig- en Blaastechniek bent u aan het juiste adres! Wij brengen dakgrind aan door middel van blaastechniek. Grind blazen is een zeer doeltreffende manier om nieuw dakgrind aan te brengen. U kunt bij ons terecht voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Deskundig en gemotiveerd personeel
Met meer dan 20 jaar expertise
Voor zowel zakelijke als particuliere projecten
Onze klanten geven ons een 9 uit 10 score!
Werkzaam in heel NL, BE en DE
Heldere afspraken en scherpe prijzen
Vraag vandaag een vrijblijvende offerte

Dakgrind aanbrengen of verwijderen

Bij Methorst Zuig- en Blaastechniek maken we gebruik van verschillende technieken waarmee we grind als dakbedekking aanbrengen. We selecteren voor iedere situatie de meest efficiënte mogelijkheden. Onze blaaswagens zijn perfect in te zetten om dakgrind aan te brengen. Onze slangen zijn verlengbaar tot wel 150 meter waarmee wij hoge daken kunnen bereiken. Heeft u oud grind op uw dak liggen en moet deze eerst verwijderd worden voordat we nieuw dakgrind aanbrengen? Dan kunnen we het oude dakgrind heel gemakkelijk voor u verwijderen met onze zuigtechniek. Kies voor de snelheid en zorgvuldigheid van Methorst Zuigtechniek en vraag vandaag om een vrijblijvende offerte.

Werkwijze bij het aanbrengen van nieuw dakgrind

Wij staan bekend om onze deskundige en gemotiveerde medewerkers en maken bij elk project heldere afspraken. Nieuw dakgrind aanbrengen gebeurt efficiënt, verantwoord en met een hoge mate van betrouwbaarheid.

  • Nieuw dakgrind blazen wij op een veilige manier;
  • Snelle en efficiënte werkwijze;
  • Afstanden overbrugbaar tot wel 150 meter;
  • Wij kunnen het oude dakgrind ook wegzuigen;
  • Wij leveren onze werkplek weer schoon op;
  • Flexibele inzetbaarheid.

Wij kunnen dakbedekking aanbrengen voor particulieren, bedrijven en Verenigingen van Eigenaars.

Meer weten over onze werkwijze bij het aanbrengen van dak grind? Bekijk onze eerdere projecten onderaan deze pagina of via deze link.

Eerdere projecten: nieuw dakgrind aanbrengen

Neem contact op voor meer informatie over dakgrind aanbrengen

Methorst Zuig- en Blaastechniek heeft jarenlange ervaring op het gebied van het blazen van zand en dakgrind. Met onze zuig- en blaastechniek bent u verzekerd van zorgvuldig uitgevoerde werkzaamheden door experts en heldere afspraken. Wij zijn al meer dan 20 jaar actief in heel Nederland voor isolatiebedrijven, loodgieters, installatiebedrijven en bouwbedrijven, maar ook voor particulieren en verenigingen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de kosten te bespreken voor het aanbrengen van grind op het dak. Bel naar telefoonnummer 0318 711 002 of mail naar info@methorst-projecten.nl.