Wat is zuigtechniek?

Zandzuigen uit een bouwkuip met de inzet van zuigtechniek - Methorst

Voordelen Methorst Zuigtechniek

Heeft u (bouw) stoffen welke verwijderd moeten worden? Methorst Zuigtechniek staat voor u klaar. Wij verwijderen moeiteloos stoffen zoals zand, grind, grond, puin en slib met de inzet van onze zuigwagens. Zuigtechniek is een uitermate veilige manier om doeltreffend materialen te verwijderen, ook als het om grote hoeveelheden gaat. Bent u op zoek naar een professionele partij met veel ervaring? Dan bent u bij Methorst Zuigtechniek aan het juiste adres.

Deskundig en gemotiveerd personeel
Onze klanten geven ons een 9 uit 10 score!
Werkzaam in heel NL, BE en DE
Heldere afspraken en scherpe prijzen
Flexibele inzetbaarheid
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Zuigtechniek is veilig en efficiënt

Wij kunnen diverse materialen voor u verwijderen met de inzet van zuigtechniek. Onze zuigwagens zijn zeer geavanceerd en kunnen met grote kracht bouwstoffen wegzuigen tot een diameter van 250 mm. Zuigtechniek is toepasbaar op uiteenlopende projecten, zowel zakelijk als particulier. U kunt denken aan het leegzuigen van een kelder, kruipruimte en putten. Maar ook is de zuigtechniek perfect om kabels en leidingen op een veilige manier bloot te leggen. Wij hebben alle kennis, kunde en de nieuwste zuigwagens in huis om de meest diverse opdrachten uit te kunnen voeren. Of het nu gaat om zandzuigen, boomwortels vrijzuigen of spuitputten legen. Bij Methorst Zuigtechniek vindt u jarenlange ervaring en gepassioneerd deskundig personeel. Kies voor de snelheid en zorgvuldigheid van Methorst Zuigtechniek en vraag vandaag om een vrijblijvende offerte.

Werkwijze Zuigtechniek

Heeft u een zuigwagen nodig voor het leegzuigen van kruipruimtes, grond- weg- of waterbouw of een andere klus? Met de zuigapparatuur van Methorst Zuigtechniek kunt u moeiteloos uw kruipruimte uitgraven en grond/bouwstoffen laten wegzuigen tot een maximale afstand van maar liefst 130 meter! Onze werkwijze voorziet u van de volgende voordelen:

  • Onze zuigtechniek voorkomt schade door graafwerkzaamheden;
  • Wij zuigen de kruipruimte leeg en voeren de bouwstoffen voor u af;
  • Minder lawaai en overlast dan traditionele graafmethodieken;
  • Wij leveren onze werkplek weer schoon op;
  • Efficiëntere werkwijze dan graven, waardoor de kosten lager uitvallen!

Zuigtechniek is voor veel verschillende doeleinden in te zetten. Wij werken doeltreffend en kunnen op zeer korte termijn bij u op locatie zijn. Met onze 13 zuigwagens zijn we werkzaam in heel Nederland. Wilt u weten of de zuigtechniek ook voor uw project ingezet kan worden? Ook dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk onze eerdere projecten onderaan deze pagina of via deze link.

Eerdere projecten: zuigtechniek

Neem contact op voor professionele zuigtechniek

Methorst Zuigtechniek heeft jarenlange ervaring met diverse soorten zuigtechniek. Met onze dienstverlening bent u verzekerd van zorgvuldig uitgevoerde werkzaamheden door experts en heldere afspraken. Wij zijn al meer dan 20 jaar actief in heel Nederland voor isolatiebedrijven, loodgieters, installatiebedrijven en bouwbedrijven, maar ook voor particulieren en verenigingen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de kosten en mogelijkheden te bespreken van onze zuigtechniek. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen: bel naar telefoonnummer 0318 711 002 of mail naar info@methorst-projecten.nl.