Wat te doen tegen stank in de kruipruimte?

Stank uit de kruipruimte Methorst Zuigtechniek

Voordelen Methorst Zuigtechniek

Heeft u last van een muffe lucht in huis? Dan is de kans groot dat de stank uit de kruipruimte komt! In de meeste gevallen is vocht in de kruipruimte de boosdoener. Stilstaand water veroorzaakt schimmel- en zwamvorming, houtrot en optrekkend vocht langs de muren. Na enige tijd zal dit een muffe geur gaan verspreiden, vooral bij een slechte ventilatie in de kruipruimte. Overigens zal het vocht in de kruipruimte vaak zijn ontstaan door een verstopping of lekkage aan de riolering. Methorst Zuigtechniek spoort de oorzaak op en zorgt voor een 100% schone kruipruimte. Weg met stank uit de kruipruimte! Wij geven u vrijblijvend en deskundig advies.

Deskundig en gemotiveerde medewerkers
Met meer dan 20 jaar expertise
Onze klanten geven ons een 9 uit 10 score!
Werkzaam in heel Nederland
Heldere afspraken
Scherpe prijzen
Altijd een vrijblijvende offerte

Offerte aanvragen

De oplossing voor stank uit de kruipruimte

Om de vieze geur uit de kruipruimte te krijgen moet eerst de oorzaak achterhaald worden. Allereerst verwijderen wij door middel van zuigtechniek, indien nodig, alle bouwstoffen en water uit de kruipruimte. De uitkomende stoffen voeren we uiteraard ook voor u af. Daarna zal een medewerker de kruipruimte geheel reinigen onder hoge druk. Bij Methorst Zuigtechniek kunt u altijd rekenen op een 100% gegarandeerd schone kruipruimte. Eventuele kleine reparaties zullen wij ook uitvoeren. Heeft u last van vocht of water in de kruipruimte? Dan adviseren wij om schelpen isolatie aan te brengen. Schelpen hebben een uitstekende vochtwerende werking en gaan stank in de kruipruimte tegen. Daarnaast zorgt bodemisolatie voor een lagere energie rekening en warmte behoud in uw woning. Wist u dat wij direct isolatie schelpen kunnen aanbrengen met onze blaastechniek? Naast het reinigen en isoleren adviseren wij om te zorgen voor een goede ventilatie in de kruipruimte. Kies voor de snelheid en zorgvuldigheid van Methorst Zuigtechniek en vraag vandaag om een vrijblijvende offerte.

Werkwijze bij stank uit de kruipruimte

Een schone en geïsoleerde kruipruimte is van belang voor een gezond woonklimaat. Methorst Zuigtechniek heeft jarenlange ervaring met het oplossen van problemen in de kruipruimte. Met de inzet van zuigtechniek krijgen wij elke kruipruimte gegarandeerd schoon. Ook zijn moeilijk begaanbare plekken geen probleem. De gekoppelde slangen aan de zuigwagens reiken namelijk tot 150 meter afstand. Gelijk isolatie schelpen in de kruipruimte aanbrengen? Ook dat verzorgen wij voor u. Reken af met de stank in de kruipruimte met de inzet van onze zuig- en blaastechniek. Onze werkwijze voorziet u van de volgende voordelen:

  • Wij zorgen 100% gegarandeerd voor een schone kruipruimte;
  • Wij zuigen de kruipruimte leeg en voeren de bouwstoffen voor u af;
  • Bodemisolatie aanbrengen kunnen we direct na het schoonmaken;
  • Wij leveren onze werkplek altijd netjes op;
  • We hebben jarenlange ervaring met kruipruimte problematiek;
  • Slecht bereikbare plekken zijn geen probleem, we overbruggen afstanden tot wel 150 meter;
  • Zeer flexibel en snel in te plannen bij u op locatie.

Eerdere projecten: kruipruimte schoonmaken, uitzuigen of isoleren

Meer weten over een schone kruipruimte? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Methorst Zuigtechniek heeft jarenlange ervaring op het gebied van kruipruimte problematiek. Wij leveren zelfs ruim 2000 kruipruimtes schoon, geïsoleerd of opgehoogd op! Met onze zuigtechniek bent u verzekerd van zorgvuldig uitgevoerde werkzaamheden door experts en heldere afspraken. Wij werken voor diverse partijen, zowel particulier als zakelijk. Weg met stank uit de kruipruimte? Neem vrijblijvend contact met ons op om de kosten te bespreken. Voor vragen: bel naar telefoonnummer 0318 711 002 of mail naar info@methorst-zuigtechniek.nl.