Machinaal zandspuiten

60 m3 zandspuiten in Oss

Voordelen Methorst Zuigtechniek

Wilt u zand aanbrengen op een plek die moeilijk te bereiken is? Zandspuiten biedt de oplossing! Methorst Zuig- en Blaastechniek beschikt over verschillende combinaties waarmee we kunnen zandspuiten en zand zuigen. Voor ons is geen enkele plek onbereikbaar. Het zand kunnen we spuiten in bijvoorbeeld een tuin of op een dakterras, maar vaak spuiten we ook zand in kruipruimtes. Wat kost zandspuiten? Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan.

Deskundig en gemotiveerd personeel
Met meer dan 20 jaar expertise
Voor zowel zakelijke als particuliere projecten
Onze klanten geven ons een 9 uit 10 score!
Werkzaam in heel NL, BE en DE
Heldere afspraken en scherpe prijzen
Vraag vandaag een vrijblijvende offerte

Zandspuiten is snel en doelgericht

Zandspuiten is een doelgerichte en snelle techniek om bijvoorbeeld een kruipruimte op te hogen of verzakkingen te verhelpen. Hierbij maken we gebruik van een grote hoeveelheid zand die we vanuit onze blaascombinaties met behulp van een slang op de juiste plek spuiten. De slang en onze speciale vrachtwagens zorgen voor een grote wendbaarheid. Hierdoor is er eigenlijk geen plek die wij niet kunnen bereiken. Methorst Zuig- en Blaastechniek is bovendien gesitueerd midden in het land. Hierdoor kunnen we gemakkelijk in het hele land werkzaamheden verrichten. Zandspuiten is zeer efficiënt om in te zetten bij bodemdaling. De grond rondom de woning verzakt en kan onder de fundering doorspoelen. Ook het straatwerk kan hier en daar verzakken en ligt er niet meer netjes bij. Zandspuiten verhelpt de gevolgen van grondverzakking. Kies voor de snelheid en zorgvuldigheid van Methorst Zuig- en Blaastechniek en vraag vandaag om een vrijblijvende offerte.

Werkwijze zandspuiten

Wilt u de kruipruimte, tuin, terras of bestrating ophogen? Vraag ons dan naar de mogelijkheden! Zandspuiten is daarnaast ook de ideale manier om een vijver of zwembad te dempen. De werkwijze van Methorst Zuig- en Blaastechniek voorziet u van de volgende voordelen:

  • Wij kunnen zandspuiten op moeilijk bereikbare plekken;
  • Snelle en efficiënte werkwijze;
  • Afstanden overbrugbaar tot wel 150 meter;
  • Wij leveren onze werkplek weer schoon op;
  • Flexibel en snel in te plannen.

Kortom, bij Methorst Zuig- en Blaastechniek bent u aan het juiste adres voor al uw projecten op het gebied van zandspuiten en zandblazen! Meer weten over onze werkwijze? Bekijk onze eerdere projecten onderaan deze pagina of via deze link.

Eerdere projecten: zandspuiten, zandblazen

Wilt u meer weten over zandspuiten?

Zandspuiten door Methorst Zuig- en Blaastechniek betekent heldere afspraken, flexibele inzetbaarheid en deskundig personeel. Wij zijn al meer dan 20 jaar actief in heel Nederland voor isolatiebedrijven, loodgieters, installatiebedrijven en bouwbedrijven, maar ook voor particulieren en verenigingen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden en kosten te bespreken voor het zandspuiten en zandblazen. Voor vragen: bel naar telefoonnummer 0318 711 002 of mail naar info@methorst-zuigtechniek.nl.