Project omschrijving

Dakgrind verwijderen in Kerkrade

  • Opdrachtgever Dakpartners
  • Locatie Kerkrade

Project omschrijving

In Kerkrade zijn wij bezig geweest met dakgrind verwijderen. Het dak waarop wij de werkzaamheden uit moesten voeren had een oppervlakte van 340m2. Middels onze zuigtechniek kunnen wij moeiteloos grote oppervlakten leegzuigen. En ook in Tiel moesten wij dakgrind verwijderen van een schoolgebouw. Middels onze toegepaste zuigtechniek hebben wij 550 m2 dakgrind verwijderd. De reden dat wij deze werkzaamheden moesten uitvoeren was omdat er zonnepanelen moesten worden geplaatst. Doordat wij op een snelle en efficiënte manier het dakgrind verwijderen kan de volgende partij zijn werkzaamheden op een schoon dak uitvoeren.

Dakgrind verwijderen door middel van zuigtechniek

Door onze zuigwagens kan Methorst Zuig- en Blaastechniek moeiteloos dakgrind verwijderen. Daarnaast zijn wij maar een van de weinige bedrijven die alle soorten dakgrind kan zuigen.

Dakgrind afvoeren door Methorst Zuig- en Blaastechniek

Met onze speciale technieken kunnen wij dakgrind moeiteloos verwijderen van de daken en met onze blaastechniek er weer op blazen. Voor deze werkzaamheden zijn wij de juiste partij! Het dakgrind dat wij afvoeren wordt gerecycled met een zeefinstallatie. Het grind kan door het recyclen weer hergebruikt worden op nieuwe daken. Op deze manier draagt Methorst Zuigtechniek een steentje bij aan een duurzame wereld. Bij Methorst staat veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel.