Project omschrijving

Dakgrind verwijderen in Tiel

  • Opdrachtgever Roc Tiel
  • Datum 23-02-2018
  • Locatie Tiel

Project omschrijving

In Tiel moesten wij dakgrind verwijderen van een schoolgebouw. Middels onze toegepaste zuigtechniek hebben wij  550 m2 dakgrind verwijderd. De reden dat wij deze werkzaamheden moesten uitvoeren was omdat er zonnepanelen moesten worden geplaatst. Door dat wij op een snelle en efficiënte manier het dakgrind verwijderen kan de volgende partij zijn werkzaamheden op een schoon dak uitvoeren.

Dakgrind verwijderen door middel van zuigtechniek

Door onze zuigwagens kan Methorst Zuig- en Blaastechniek moeiteloos dakgrind verwijderen. Daarnaast zijn wij maar een van de weinige bedrijven die alle soorten dakgrind kan zuigen.

Dakgrind afvoeren door Methorst Zuig- en Blaastechniek

Door onze diverse technieken om dakgrind te verwijderen van de daken en door middel van onze blaastechniek het er weer op blazen. Voor deze werkzaamheden zijn wij de juiste partij! Het dakgrind dat wij afvoeren wordt gerecycled door middel van een zeefinstallatie waardoor het weer hergebruikt kan worden op nieuwe daken. Op deze manier draagt Methorst Zuigtechniek een steentje bij aan een duurzame wereld. Bij Methorst staat veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel.