Project Description

Kelder uitdiepen in Venlo

  • Opdrachtgever Particulier 

  • Datum 12-05-2016

  • Locatie Venlo

     

Project omschrijving

In Venlo hebben we de kelder moeten uitdiepen. Wij kunnen met de zuigwagen de grond eenvoudig uit de kruipruimtes en kelders vandaan zuigen. Wij kunnen kelders uitdiepen tot een afstand van wel 130 meter. Ook grote stukken puin met een diameter tot ca. 250mm doorsnede zuigen we zonder problemen weg.

Kelder dieper maken

Methorst Zuigtechniek is gespecialiseerd in: het wegzuigen van grond, zand, klei, slib, bagger, dakgrind, puin en asbest. We kunnen mantelbuizen leegzuigen, kabels en leidingen vrij zuigen en uw kelder dieper maken door middel van zuigtechniek. Voor het kelder uitdiepen verhuurt Methorst Zuigtechniek: grote of kleine zuigwagens, compacte zandzuigers en vakkundig, gemotiveerd personeel.

Kelder uitdiepen kosten

Wij werken voor grote bouwbedrijven en overheden, isolatiebedrijven, loodgieters, installatiebedrijven, maar ook voor particulieren en verenigingen. Wilt u weten wat het kost om uw kelder dieper te laten maken? Neem vrijblijvend contact met ons op om de kosten te bespreken voor het uitgraven van uw kelder of het uitdiepen van een kruipruimte.