Logo winactie

Ken jij de medewerker die bij ons blijft hangen? Dan kan je € 500,00 vangen! Lees hier de actievoorwaarden. 

Vacature (leerling) Machinist Zuigwagen

Wij zijn door groei van ons bedrijf en uitbreiding van onze werkzaamheden op zoek naar een zuigwagenmachinist. Het betreft een fulltime functie. Nog geen ervaring met het besturen van een zuigwagen, maar zou je dit wel heel graag willen leren? Ook dan nodigen we je van harte uit om te reageren! Je bent werkzaam door heel Nederland en soms ook België. Samen met je collega ga je op pad met de zuigauto. Jij bent verantwoordelijk voor de zuigwagen met alle toebehoren. In deze functie heb je veel afwisseling en mogelijkheden om door te groeien. Houd jij van werken in de buitenlucht, je handen uit de mouwen steken en wil je graag onderdeel zijn van een hecht team? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

 • Uitvoeren van voorbereidende (grond)werkzaamheden
 • Inzicht in werk en toe kunnen passen in de praktijksituatie
 • Besturen en bedienen van de zuig- of blaasauto
 • Verantwoordelijk en zorgdragen voor de zuigauto met toebehoren
 • Uitvoeren van alle andere voorkomende werkzaamheden
 • Signaleren en toepassen van veiligheidsmaatregelen

Functie-eisen en vaardigheden

 • In bezit van C(E)-rijbewijs
 • In bezit van relevante certificaten (heeft onze voorkeur) het gaat dan om: VCA, Zuigwagenmachinist
 • Goede beheersing van de Nederlands taal
 • Overleggen en samenwerken met collega’s en klanten
 • Communiceren in het belang van onze organisatie
 • Oplossingsgericht kunnen denken en handelen

Wij bieden jou

Een jong en gezond bedrijf met ±40 leuke collega’s! Je werk is afwisselend en je ziet nog eens wat van Nederland (soms ook van België). Verplichte trainingen en keuringen worden door ons geregeld en bekostigd. Voor ons bedrijf is de CAO voor Metaal en Techniek van toepassing. Doorgroeien behoort tot de mogelijkheden en het volgen van een opleiding wordt door ons gestimuleerd!

Over ons

Onder Methorst Projecten BV vallen 2 handelsnamen: Methorst Zuig- en blaastechniek en Methorst Infra. Methorst zuig- en blaastechniek houdt zich bezig met het zuigen en blazen van losse, vaste natte en droge (bouw)stoffen. Omdat wij met verschillende technieken kunnen werken zijn we een interessante partner geworden voor toonaangevende bedrijven in de bouw-, civiele-, en energiesector, maar ook voor overheden, verenigingen en particulieren. Bij Methorst Infra houden wij ons dagelijks bezig met de aanleg en renovatie van gas, water en rioleringswerkzaamheden en de aanleg en renovatie van elektra kabels, zowel OV, LS en MS. Van nieuwbouw tot complete reconstructies.

Enthousiast? Reageer!

Ben je enthousiast geworden van bovenstaande functiebeschrijving? Stuur dan je motivatie en je CV naar linda@methorst-infra.nl of gebruik het formulier hieronder. Wil je eerst nog meer over deze functie weten of over ons bedrijf? Bel dan naar +31 318 711 002 of neem een kijkje op onze website.

Vacatureformulier

Naam(Vereist)
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 2 MB, Max. aantal bestanden: 3.
  Upload je CV en motivatie (max 2 MB)
  Methorst Zuigtechniek - Zuigwagen Mercedes Actros