Machinaal zandspuiten

Wilt u zand hebben op een plek die moeilijk bereikbaar is? Zandspuiten biedt de oplossing! Methorst Zuig- en Blaastechniek beschikt over verschillende combinaties waarmee we kunnen zandspuiten en zand zuigen. Voor ons is geen enkele plek onbereikbaar. Het zand kunnen we spuiten in bijvoorbeeld een tuin of op een dakterras, maar vaak spuiten we ook zand in kruipruimtes.

Zandspuiten is snel en doelgericht

Zandspuiten is een doelgerichte en snelle techniek om bijvoorbeeld een kruipruimte op te hogen of verzakkingen te verhelpen. Hierbij maken we gebruik van een grote hoeveelheid zand die we vanuit onze blaascombinaties met behulp van een slang op de juiste plek spuiten. De slang en onze speciale vrachtwagens zorgen voor een grote wendbaarheid. Hierdoor is er eigenlijk geen plek die wij niet kunnen bereiken. Methorst Zuig- en Blaastechniek is bovendien gesitueerd midden in het land. Hierdoor kunnen we gemakkelijk in het hele land werkzaamheden verrichten. Zandspuiten is dé efficiënte manier om uw kruipruimte of tuin op te hogen.

Meer weten over zandspuiten?

Wilt u meer informatie over zandspuiten of wilt u een offerte op maat? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze deskundige medewerkers geven u graag advies over zandspuiten.

RECENTE BLAASTECHNIEK PROJECTEN