Machinaal zandspuiten

Wilt u zand hebben op een plek die moeilijk bereikbaar is? Methorst Zuig- en Blaastechniek beschikt over verschillende combinaties waarmee we kunnen zandspuiten en zand zuigen. Voor ons is geen enkele plek onbereikbaar. Het zand kunnen we spuiten in bijvoorbeeld een tuin of op een dakterras, maar vaak spuiten we ook zand in kruipruimtes.

Wij komen overal

Zandspuiten is een doelgerichte en snelle techniek om bijvoorbeeld een kruipruimte op te hogen of verzakkingen te verhelpen. Hierbij maken we gebruik van een grote hoeveelheid zand die we vanuit onze blaascombinaties met behulp van een slang op de juiste plek spuiten. De slang en onze speciale vrachtwagens zorgen voor een grote wendbaarheid. Hierdoor is er eigenlijk geen plek is die wij niet kunnen bereiken met ons zanspuiten. Methorst Zuig- en Blaastechniek is bovendien gesitueerd midden in het land. Hierdoor kunnen we gemakkelijk in het hele land werkzaamheden verrichten.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over zandspuiten of wilt u een offerte op maat? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze deskundige medewerkers geven u graag advies.

Offerte aanvragen

RECENTE BLAASTECHNIEK PROJECTEN