Dakgrind afvoeren, zuigen en blazen

Methorst zuigtechniek kan met zuigwagens moeiteloos en nauwkeurig dakgrind afvoeren van daken en op daken blazen. Wij zijn zelfs een van de weinige in Nederland die alle soorten dakgrind kan zuigen!

Dakgrind afvoeren

Wij hebben diverse technieken om dakgrind op een efficiënte manier van daken te zuigen en er tevens op te blazen. Wanneer wij dakgrind afvoeren wordt het gerecycled en door een zeefinstallatie weer klaar gemaakt voor hergebruik op nieuwe daken. Op deze manier dragen wij ook ons steentje bij aan een duurzame wereld. Bij ons staan kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Bij ons bent u daarom verzekerd van deskundige en gemotiveerde medewerkers en heldere afspraken. Zoals onze opdrachtgevers van ons gewend zijn leveren wij kwaliteit voor een scherpe prijs. U kunt bij ons niet alleen terecht voor dakgrind afvoeren, maar ook voor het blazen van zand en schelpen.

Meer informatie

Dakgrind verwijderen, zuigen en blazen doen wij door het hele land en voor diverse partijen. Zo voeren wij werkzaamheden uit voor bijvoorbeeld (dakdekkers)bedrijven, verenigingen(VVE) en particulieren. Wilt u dakgrind afvoeren? Neem gerust contact met ons op voor advies of een vrijblijvende offerte. We beantwoorden graag al uw vragen.

LAATSTE DAKGRIND PROJECTEN