Dakgrind verwijderen en afvoeren?

Dakgrind verwijderen - dakgrind zuigen - Methorst Zuigtechniek - dakrenovatie

Dakgrind laten verwijderen door Methorst Zuigtechniek

Methorst Zuigtechniek kan door middel van zuigtechniek moeiteloos en nauwkeurig dakgrind verwijderen, afvoeren van daken en ook weer nieuw dakgrind blazen. Wij zijn zelfs één van de weinige in Nederland die alle soorten dakgrind kunnen zuigen! Het verwijderen van dakgrind kan nodig zijn wanneer bijvoorbeeld de huidige dakbedekking vervangen moet worden, zonnepanelen geïnstalleerd worden of er reparaties aan het dak nodig zijn. Wij verwijderen doeltreffend het dakgrind en voeren het eventueel ook voor af. Nieuw dakgrind aanbrengen? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen. Neem direct contact op met Methorst Zuigtechniek om snel en efficiënt dakgrind te laten verwijderen. Wat kost dakgrind verwijderen en afvoeren? Ontvang een vrijblijvende offerte via de button hieronder!

Deskundig en gemotiveerd personeel
Met meer dan 20 jaar expertise
Onze klanten geven ons een 9 uit 10 score!
Werkzaam in heel Nederland en flexibel in te plannen
Heldere afspraken en scherpe prijzen
Vraag ons om een vrijblijvende offerte

Dakgrind verwijderen en afvoeren?

Wij hebben diverse technieken om dakgrind op een efficiënte manier van daken te zuigen en er tevens op te blazen. Wanneer wij dakgrind afvoeren wordt het gerecycled en door een zeefinstallatie weer klaar gemaakt voor hergebruik op nieuwe daken. Op deze manier dragen wij ook ons steentje bij aan een duurzame wereld. Bij ons staan kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Bij Methorst Zuigtechniek bent u daarom verzekerd van deskundige en gemotiveerde medewerkers en heldere afspraken. Zoals onze opdrachtgevers van ons gewend zijn, leveren wij kwaliteit voor een scherpe prijs. U kunt bij ons niet alleen terecht voor dakgrind afvoeren, maar ook voor het blazen van zand en schelpen. Kies voor de snelheid en zorgvuldigheid van Methorst Zuigtechniek en vraag vandaag om een vrijblijvende offerte.

Werkwijze verwijderen en afvoeren van dakgrind

Wilt u dakgrind laten verwijderen en afvoeren? Dan bent u bij Methorst Zuigtechniek aan het juiste adres. Met onze geavanceerde zuigwagens kunnen wij moeiteloos dakgrind wegzuigen tot een maximale afstand van maar liefst 150 meter! Onze werkwijze voorziet u van de volgende voordelen:

  • Zuigtechniek is een snelle, efficiënte en veilige manier van werken;
  • Wij zuigen het dakgrind weg en voeren het oude grind voor u af;
  • Nadat wij het dakgrind hebben verwijderd kunnen we ook nieuw grind blazen;
  • Wij leveren onze werkplek weer schoon op;
  • Jarenlange ervaring met het zuigen van grote hoeveelheden dakgrind!

Na het wegzuigen en afvoeren van het oude en vuile dakgrind kunnen wij ook weer nieuw grind als dakbedekking aanbrengen! Nieuw dakgrind aanbrengen doen wij door middel van blaastechniek.

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk onze eerdere projecten onderaan deze pagina!

Eerdere projecten: dakgrind zuigen en afvoeren

Neem contact op voor het verwijderen en afvoeren van dakgrind

Dakgrind verwijderen en aanbrengen doen wij door heel Nederland en voor diverse partijen. Zo voeren wij werkzaamheden uit voor bijvoorbeeld (dakdekkers)bedrijven, verenigingen(VVE) en particulieren. Wilt u dakgrind afvoeren? Neem gerust contact met ons op voor advies of een vrijblijvende offerte. We beantwoorden graag al uw vragen. Bel met +31 318 711 002 of stuur een e-mail naar info@methorst-projecten.nl