Kabels en leidingen vrijzuigen

Wij zijn dagelijks bezig om ondergrondse infrastructuur te onderhouden, renoveren, aan te leggen en storingen op te lossen. Het vrijmaken van kabels en/ of leidingen bevat ca. 60% tot 90% van de werkzaamheden. Hierbij valt veel (tijd)winst te behalen door de grond of het zand weg te zuigen. Zo kan Methorst zuigtechniek voor u leidingen vrijzuigen en hoeft er geen graafmachine aan te pas te komen!

Leidingen vrijzuigen

Kwaliteit, effectiviteit, betrouwbaarheid maar ook veiligheid zijn woorden die bij ons hoog in het vaandel staan. In stedelijke gebieden waar veel disciplines in de grond (door elkaar heen) liggen is het in veel gevallen veiliger en efficiënter om de grond weg te zuigen in plaats van te graven. De grond zuigtechniek passen wij ook veel toe op bijvoorbeeld industriële terreinen zoals raffinaderijen, medicijnenfabrieken en overslagterreinen. Wanneer een (productie)proces niet stil mag komen te liggen voorkomen wij met grondzuigen kabelschades en bieden wij ook de mogelijkheid dat wij de kabels en/of leidingen leggen en de gemaakte sleuf dichtmaken, verdichten en dicht te straten. Dit kan door middel van zandspuiten gebeuren. Hiervoor hebben wij ook alle kennis en kunde in huis!

Voordelen van leidingen vrijzuigen:

  • Geen schade aan andere kabels en/of leidingen
  • Schone werkplek
  • Minder mensen, sneller werken
  • Efficiënter werken
  • Minder overlast voor omgeving
  • Verantwoord werken (rugsparend)

Wij kunnen de werkzaamheden van A tot Z uit handen nemen. Zo breken wij waar nodig het straatwerk uit en brengen wij dit na afloop van de werkzaamheden weer terug in de oude staat, maar wij leveren onder andere ook grondwerkers, monteurs, assistent-monteurs, machinisten en kranen haspelwagens. Tevens kunnen we ook afzettingen en waar nodig verkeersomleidingen verzorgen.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Wilt u graag meer informatie over hoe wij leidingen vrijzuigen of wilt u een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op om gezamenlijk de mogelijkheden door te nemen. Wij zorgen voor heldere afspraken, hebben ons eigen materiaal en zijn 24/7 te bereiken voor calamiteiten.

Recente projecten Kabels en Leidingen vrijzuigen

RECENTE PROJECTEN KABELS EN LEIDINGEN VRIJGEZOGEN