Kabels en leidingen vrijzuigen

Kabels en leidingen vrijzuigen Reactorweg

Voordelen Methorst Zuigtechniek

Neem contact op met Methorst Zuigtechniek voor het vrijzuigen van kabels en leidingen. Wij zijn al 20+ jaar de experts in het zuigen en blazen van zand, grond, klei en grind. Heeft u een project waarbij er veel disciplines in de grond liggen en waar wellicht het productieproces niet stil mag komen te liggen? Methorst Zuigtechniek staat voor u klaar om de kabels en leidingen vrij te maken!

Deskundig en gemotiveerd personeel
Met meer dan 20 jaar expertise
Onze klanten geven ons een 9 uit 10 score!
Werkzaam in heel NL, BE en DE
Heldere afspraken
Scherpe prijzen
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Kabels en leidingen laten vrijzuigen?

Voor het vrijmaken van kabels en leidingen bent u bij Methorst Zuig- en Blaastechniek aan het juiste adres! Kwaliteit, efficiency en betrouwbaarheid, maar vooral veiligheid zijn woorden die bij ons hoog in het vaandel staan. In stedelijke gebieden waar veel disciplines in de grond (door elkaar heen) liggen is het in alle gevallen veiliger en veelal efficiënter om de grond weg te zuigen in plaats van te graven. De grondzuigtechniek passen wij ook veel toe op bijvoorbeeld industriële terreinen zoals raffinaderijen, medicijnenfabrieken en overslagterreinen. Wanneer een (productie)proces niet stil mag komen te liggen voorkomen wij met grondzuigen kabelschades en bieden wij ook de mogelijkheid dat wij de kabels en/of leidingen leggen en de gemaakte sleuf dichtmaken, verdichten en dicht te straten. Dit kan door middel van zandspuiten gebeuren. Hiervoor hebben wij ook alle kennis en kunde in huis! Kies voor de snelheid en zorgvuldigheid van Methorst Zuigtechniek en vraag vandaag om een vrijblijvende offerte.

Voordelen van kabels en leidingen vrijzuigen:

  • Geen schade aan andere kabels en/of leidingen
  • Schone werkplek
  • Minder mensen, sneller werken
  • Efficiënter werken
  • Minder overlast voor omgeving
  • Verantwoord werken (rugsparend)

Wij kunnen de werkzaamheden van A tot Z uit handen nemen. Zo breken wij waar nodig het straatwerk uit en brengen wij dit na afloop van de werkzaamheden weer terug in de oude staat, maar wij leveren onder andere ook grondwerkers, monteurs, assistent-monteurs, machinisten en kranen haspelwagens. Tevens kunnen we ook afzettingen en waar nodig verkeersomleidingen verzorgen. Voorkom graafschade aan kabels- en leidingen door voor Methorst Zuigtechniek te kiezen!

RECENTE PROJECTEN KABELS EN LEIDINGEN VRIJGEZOGEN

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Wilt u graag meer informatie over hoe wij kabels en leidingen vrijzuigen of wilt u een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op om samen de mogelijkheden door te nemen. Wij zorgen voor heldere afspraken, hebben ons eigen materiaal en zijn 24/7 te bereiken voor calamiteiten. Voor vragen: bel naar telefoonnummer 0318 711 002 of mail naar info@methorst-projecten.nl.