Boomwortels vrij zuigen

Methorst zuigtechniek zuigt met een grondzuigwagen met een enorme kracht grond, zand en klei weg. Met deze techniek zuigen wij boomwortels vrij en beperken de schade aan boomwortels tot een absoluut minimum.

Boomwortels vrij- of wegzuigen

Boomwortels vrij zuigen is ten behoeve van de groeiverbetering van bomen. Wij gebruiken hiervoor een grondzuigmachine. U kunt kiezen voor een aanpak van A tot Z, maar ook voor een gedeelte van het proces. Hierbij bestaat de mogelijkheid dat wij de uitkomende grond afvoeren of bij de opdrachtgever opslaan.
Ook leveren en verwerken wij speciaal bomenzand en verdichten dit zodat er later geen verzakkingen optreden. Als de wortels onder (weg)verhardingen bevinden verwijderen wij ook de bestrating en brengen wij dit weer terug in de oorspronkelijke staat. Desgevraagd voeren wij deze werkzaamheden uit onder toezicht van een European Tree Worker (ETW-er).

Advies nodig over boomwortels vrij zuigen?

Onze mensen worden voordurend bijgeschoold zodat u kan rekenen op vakkundige en gemotiveerde werknemers. Tevens kunt u bij ons ook altijd terecht voor calamiteiten. Ons team staat namelijk 24/7 voor u klaar. Wilt u meer weten over hoe wij boomwortels vrij zuigen of heeft u een opdracht voor ons? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie.

RECENTE PROJECTEN MET BOOMWORTELS