Boomwortels vrijzuigen?

Boomwortels vrijzuigen Methorst Zuigtechniek | Stedin

Voordelen Methorst Zuigtechniek

Methorst Zuigtechniek zuigt met een grondzuigwagen met een enorme kracht grond, zand en klei weg. Met deze techniek zuigen wij boomwortels vrij en beperken de schade aan boomwortels tot een absoluut minimum. Neem contact op met Methorst Zuigtechniek om boomwortels vrij te laten zuigen. Wij zijn al 20+ jaar de experts in het zuigen en blazen van zand, grond, klei en grind. Bij ons bent u aan het juiste adres om boomwortels vrij te maken zonder schade!

Deskundig en gemotiveerd personeel
Met meer dan 20 jaar expertise
Onze klanten geven ons een 8,9 uit 10 score!
Werkzaam door heel Nederland
Heldere afspraken en scherpe prijzen
Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Boomwortels vrij- of wegzuigen

Boomwortels vrijzuigen is ten behoeve van de groeiverbetering van bomen. Wij gebruiken hiervoor een grondzuigwagen. U kunt kiezen voor een aanpak van A tot Z, maar ook voor een gedeelte van het proces. Hierbij bestaat de mogelijkheid dat wij de uitkomende grond afvoeren of bij de opdrachtgever opslaan. Ook leveren en verwerken wij speciaal bomenzand en verdichten dit zodat er later geen verzakkingen optreden. Als de wortels zich onder (weg)verhardingen bevinden verwijderen wij ook de bestrating en brengen wij dit weer terug in de oorspronkelijke staat. Desgevraagd voeren wij deze werkzaamheden uit onder toezicht van een European Tree Worker (ETW-er). Kies voor de snelheid en zorgvuldigheid van Methorst Zuigtechniek en vraag vandaag om een vrijblijvende offerte.

Werkwijze boomwortels vrijzuigen

Heeft u een opdracht waarbij er boomwortels vrijgezogen moeten worden? Of waar er eventueel ook kabels en leidingen in de grond liggen? Methorst Zuigtechniek zorgt ervoor dat de boomwortels en andere disciplines veilig, efficiënt én zonder schade vrijgezogen worden. Onze werkwijze voorziet u van de volgende voordelen:

  • Onze zuigtechniek voorkomt schade aan de boomwortels;
  • Wij zuigen de boomwortels vrij en voeren de vrijgekomen grond voor u af;
  • Minder lawaai en overlast voor de omgeving dan traditionele graafmethodieken;
  • Wij leveren onze werkplek weer schoon op;
  • Efficiëntere werkwijze dan graven, waardoor de kosten lager uitvallen.

Methorst Zuigtechniek is dé specialist op het gebied van grondzuigtechniek. Onze mensen worden voortdurend bijgeschoold zodat u kan rekenen op vakkundige en gemotiveerde werknemers. Tevens kunt u bij ons ook altijd terecht voor calamiteiten, ons team staat namelijk 24/7 voor u klaar!

Eerdere projecten: boomwortels vrijzuigen

Neem vrijblijvend contact op voor het vrijzuigen van boomwortels

Methorst Zuigtechniek heeft jarenlange ervaring op het gebied van het vrijzuigen van boomwortels. Met onze zuigtechniek bent u verzekerd van zorgvuldig uitgevoerde werkzaamheden door ons deskundige team en heldere afspraken. Wij zijn al meer dan 20 jaar actief in heel Nederland voor isolatiebedrijven, loodgieters, installatiebedrijven en bouwbedrijven, maar ook voor particulieren, verenigingen en recreatieparken. Wilt u meer weten over hoe wij boomwortels vrij zuigen en vrijgraven of heeft u een opdracht voor ons? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of voor meer informatie. Bel naar telefoonnummer 0318 711 002 of mail naar info@methorst-zuigtechniek.nl.