Grondverzakking voorkomen?

Grondverzakking kan vervelende gevolgen hebben, zoals kapotte bestrating of verzakking aan de woning. Ook uw zorgvuldig aangelegde terras, voortuin en achtertuin kunnen schade ondervinden door grondverzakking. Grondverzakking is niet praktisch in gebruik en doet voor het zicht ook niets goeds. Methorst Zuig- en Blaastechniek helpt u de grondverzakking oplossen met behulp van moderne technieken. Wij maken uw woning, tuin en bestrating weer op gelijke hoogten!

Kruipruimte ophogen om de fundering te beschermen

Wanneer er grondverzakking plaatsvindt, kan behalve bovengenoemde problemen ook de fundering van uw huis bloot komen liggen. Het gevolg hiervan is dat uw woning minder stabiel wordt. Door het probleem alleen van buitenaf aan te pakken, blijven de problemen zich voordoen. Grond van buiten kan dan namelijk nog steeds onder de fundering door naar binnen spoelen. In geval van een grondverzakking is de meest effectieve oplossing om de kruipruimte onder uw woning ophogen. Dit doen we door middel van zand in de kruipruimte te blazen. Dankzij onze moderne combinaties hoeven we niet met kruiwagens en rommel door uw huis. Onze blaascombinatie heeft een slang waarmee we plaatsen tot wel 130 meter kunnen bereiken, waaronder ook uw kruipruimte bij een grondverzakking.

Ook last van grondverzakking bij uw woning en tuin? Bel ons!

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen per telefoon of e-mail. Onze deskundige medewerkers weten alles over grondverzakkingen.

RECENTE PROJECTEN