Grondverzakking tegengaan

Zandblazen in kruipruimte

Voordelen Methorst Zuigtechniek

Verzakt de grond rondom uw huis? Grondverzakking kan vervelende gevolgen hebben, zoals kapotte bestrating en oprit. Ook uw zorgvuldig aangelegde terras, voortuin en achtertuin kunnen schade ondervinden door grondverzakking. Grondverzakking is niet praktisch in gebruik en doet voor het zicht ook niets goeds. Methorst Zuig- en Blaastechniek helpt u de grondverzakking oplossen met behulp van moderne technieken. Door middel van zandspuiten maken wij uw woning, tuin en bestrating weer op gelijke hoogten! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Deskundig en gemotiveerd personeel
Met meer dan 20 jaar expertise
Voor zowel zakelijke als particuliere projecten
Onze klanten geven ons een 9 uit 10 score!
Werkzaam in heel Nederland
Heldere afspraken en scherpe prijzen
Vraag vandaag een vrijblijvende offerte

Kruipruimte ophogen om de fundering te beschermen

In Nederland kan de grond per jaar enkele millimeters tot soms wel centimeters zakken. Dat komt door de veengrond waarop Nederland ligt. Helaas is dit een natuurlijk proces waar u zelf weinig tegen kan doen. Wanneer er grond wegspoelt rondom uw woning kan het straatwerk flink verzakken. Behalve dat het een slordig aanzicht geeft, kunnen er ook gevaarlijke situaties zich vooroden, zoals het ontstaan van sinkholes. Door het probleem alleen van buitenaf aan te pakken, blijven de verzakkingen zich voordoen. Grond van buiten kan dan namelijk nog steeds onder de fundering door naar binnen spoelen. In geval van een grondverzakking is de meest effectieve oplossing om de kruipruimte onder uw woning op te hogen. De kruipruimte ophogen doen wij door middel van zandblazen. Is er sprake van vocht in de kruipruimte? Dan kunnen wij ophogen door schelpen aan te brengen. Kies voor de snelheid en zorgvuldigheid van Methorst Zuig- en Blaastechniek en vraag vandaag om een vrijblijvende offerte.

Werkwijze tuin of kruipruimte ophogen bij grondverzakking

De kruipruimte opvullen om grondverzakking te voorkomen is de meest effectieve methode. Dit doen we door zand in de kruipruimte te blazen. Dankzij onze moderne blaascombinaties hoeven we niet met kruiwagens en rommel door uw huis. Onze blaascombinatie heeft een slang waarmee we plaatsen tot wel 150 meter kunnen bereiken, waaronder ook uw kruipruimte bij een grondverzakking. Onze werkwijze voorziet u van de volgende voordelen:

  • Wij kunnen zandspuiten op moeilijk bereikbare plekken;
  • Snelle en efficiënte werkwijze;
  • Afstanden overbrugbaar tot wel 150 meter;
  • Wij leveren onze werkplek weer schoon op;
  • Flexibele inzetbaarheid.

De kruipruimte kunnen we eventueel ook opvullen met bijvoorbeeld schelpen. Ook schelpen bieden veel voordelen. Voor zowel uit uitgraven/zuigen als het ophogen of opvullen van kruipruimtes bent u bij Methorst Zuig- en Blaastechniek aan het juiste adres.

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk onze eerdere projecten onderaan deze pagina of via deze link.

Eerdere projecten: grondverzakking oplossen, kruipruimte ophogen

Ook last van grondverzakking bij uw woning en tuin? Bel ons!

Voor meer informatie over grondverzakking voorkomen en verhelpen kunt u altijd contact met ons opnemen per telefoon of e-mail. Onze deskundige medewerkers kunnen u meer informatie geven over grondverzakkingen en hoe wij dit voor u kunnen oplossen door middel van zandspuiten. Bel naar telefoonnummer 0318 711 002 of mail naar info@methorst-zuigtechniek.nl.