Schelpen isolatie aanbrengen

Schelpen blazen in de kruipruimte van een woning

Voordelen Methorst Zuigtechniek

Om gezond en energiezuinig te kunnen wonen, is een goede kruipruimte isolatie van belang. De kruipruimte is door isolatie bijvoorbeeld droger en warmer en uw huis daardoor ook. Een manier om uw kruipruimte te isoleren, is door middel van schelpen. Schelpenisolatie is niet gevoelig voor vocht en is daardoor een onkwetsbaar isolatiemiddel. De schelpen zorgen daarnaast door hun vorm voor een dikke isolatielaag op de bodem van uw kruipruimte.

Deskundig en gemotiveerd personeel
Met meer dan 20 jaar expertise
Voor zowel zakelijke als particuliere projecten
Onze klanten geven ons een 8,6 uit 10 score!
Werkzaam in heel NL, BE en DE
Heldere afspraken en scherpe prijzen
Vraag vandaag een Vrijblijvende offerte

Offerte aanvragen

Waarom kiezen voor schelpen isolatie?

Schelpen zijn een natuurproduct en zorgen voor goede warmte-isolatie. Bovendien is schelpenisolatie vrij eenvoudig aan te brengen. Zeker wanneer u kiest voor de expertise van Methorst Zuig- en Blaastechniek. Wij beschikken over efficiënte blaascombinaties waarmee we door middel van een slang schelpen isolatie in uw kruipruimte kunnen blazen. De grote capaciteit van de combinaties, de handige slang én de mogelijkheid om ook op lastige plekken te kunnen werken, maakt dat we u in alle gevallen kunnen helpen. Kies voor de snelheid en zorgvuldigheid van Methorst Zuigtechniek en vraag vandaag om een vrijblijvende offerte.

Werkwijze schelpen isolatie aanbrengen in de kruipruimte

Is uw kruipruimte moeilijk bereikbaar? Voor Methorst Zuig- en Blaastechniek is dit geen probleem! Met onze speciale blaaswagens en slangen kunnen wij schelpenisolatie aanbrengen op een afstand van maar liefst 150 meter!

De voordelen van schelpen isolatie:

  • Het weert ongedierte
  • Het is duurzaam
  • Valt onder de 9% btw-regeling
  • Voorkomt stank
  • Vochtwerend
  • Natuurproduct
  • Lagere energierekening
  • Aangenaam wooncomfort
  • Geen schimmelvorming

Voor zowel uit uitgraven en vrijzuigen als het ophogen of opvullen van kruipruimtes bent u bij Methorst Zuigtechniek aan het juiste adres.

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk onze eerdere projecten onderaan deze pagina of via deze link.

Eerdere projecten: schelpen isolatie aanbrengen

Meer weten over het aanbrengen van schelpen isolatie in de kruipruimte?

Wilt u meer informatie over het aanbrengen van schelpenisolatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Direct een offerte? Dat kan natuurlijk ook! Voor vragen over de mogelijkheden: bel naar telefoonnummer 0318 711 002 of mail naar info@methorst-zuigtechniek.nl.