Schelpen isolatie aanbrengen

Om gezond en energiezuinig te kunnen wonen, is een goede kruipruimte isolatie van belang. De kruipruimte is door isolatie bijvoorbeeld droger en warmer en uw huis daardoor ook. Een manier om uw kruipruimte te isoleren, is door middel van schelpen. Schelpen isolatie is niet gevoelig voor vocht en is daardoor een onkwetsbaar isolatiemiddel. De schelpen zorgen daarnaast door hun vorm voor een dikke isolatielaag op de bodem van uw kruipruimte.

Waarom kiezen voor schelpen?

Schelpen zijn een natuurproduct en zorgen voor goede warmte-isolatie. Bovendien is het vrij eenvoudig aan te brengen. Zeker wanneer u kiest voor de expertise van Methorst Zuig- en Blaastechniek. Wij beschikken over efficiënte blaascombinaties waarmee we door middel van een slang schelpen isolatie in uw kruipruimte kunnen blazen. De grote capaciteit van de combinaties, de handige slang én de mogelijkheid om ook op lastige plekken te kunnen werken, maakt dat we u in alle gevallen kunnen helpen.

Voordelen van schelpen isolatie:

– Het weert ongedierte
– Het is duurzaam
– Valt onder de 9% btw-regeling
– Voorkomt stank
– Vochtwerend
– Natuurproduct
– Lagere energierekening
– Aangenaam wooncomfort
– Geen schimmelvorming

Meer weten

Wilt u meer informatie over schelpen isolatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Direct een offerte? Dat kan natuurlijk ook!

LAATSTE DAKGRIND PROJECTEN