Sleufbekisting huren?

Lichtgewicht sleufbekisting Methorst Zuigtechniek

Voordelen Methorst Zuigtechniek

Zoekt u naar tijdelijke sleufbekisting voor op uw werklocatie? Methorst Zuig- en Blaastechniek levert en verhuurt aluminium bekistingssystemen om een veilige werkomgeving in sleuven en putten te realiseren. Er zijn minder vaak grote kranen aanwezig op bouwlocaties, om (de vaak) zware traditionele sleufbekistingen in de werkput te hijsen. Ook de toenemende rol van grondzuigtechniek speelt hier een rol in. Mede hierdoor heeft Methorst Zuig- en Blaastechniek een lichtgewicht sleufbekisting geïntroduceerd. Deze aluminium sleufbekisting bestaat uit een modulair systeem welke vanaf de bovengrond op te bouwen is. Hierdoor kunnen werksleuven op een veilige manier gerealiseerd worden!

Deskundig en gemotiveerd personeel
Onze klanten geven ons een 9 uit 10 score!
Werkzaam in heel Nederland
Heldere afspraken en scherpe prijzen
Vraag vandaag een vrijblijvende offerte

Lichtgewicht sleufbekisting

Bent u op zoek naar een lichtgewicht sleufbekistingssysteem? Onze aluminium sleufbekisting is geschikt voor diverse werkplaatsen. Denk aan sleuven, werkputten en schachten. Op deze manier creëren we een veilige werkomgeving voor uw medewerkers en omgeving. De meeste bekistingssystemen zijn zwaar en daardoor lastig te plaatsen. Vrijwel altijd moet er een grote kraan aan te pas komen. Met de aluminium bekistingssystemen is dit verleden tijd. De lichte onderdelen (max 42 kg) kunnen makkelijk vervoerd worden met een kleine vracht- of aanhangwagen. Het aluminium bekistingssysteem kan worden ingezet bij diverse werkzaamheden zoals o.a. het leggen van kabels, gas- en waterleidingen, woonhuisaansluitingen en schachten en reparatiewerkzaamheden. Onze sleufbekistingsystemen zijn uitvoerig getest op hun veiligheid. De aluminium sleufbekisting van Methorst Zuig- en Blaastechniek is getest door de Deutsche Fachausschuss der Tiefbaugenossenschaft (TBG). De bekisting voldoet aan DIN 4124 DIN EN13331. Kies voor de snelheid en zorgvuldigheid van Methorst Zuigtechniek en vraag vandaag om een vrijblijvende offerte.

Aluminium sleufbekisting huren

Bij ons kunt u terecht voor het huren van bekisting voor een gehele sleufwand, maar ook voor modulaire sleufbekisting bent u bij Methorst Zuig- en Blaastechniek aan het juiste adres. Onze aluminium sleufbekisting voorziet u van de volgende voordelen:

  • De aluminium sleufbekisting is een lichtgewicht;
  • Eenvoudige montage zonder gereedschap;
  • Een modulair systeem en bovengronds op te bouwen;
  • Zonder groot materieel te plaatsen en te vervoeren;
  • Geschikt voor vaste en harde grondsoorten;
  • Voorkomt instorten van de sleuf en biedt veiligheid;
  • Kan worden ingezet bij alle voorkomende sleufbekistingswerkzaamheden;
  • Veilig uitgraven en aanbrengen op zicht zonder bodemverstoring.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze lichtgewicht sleufbekisting? Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs voor meer informatie of bekijk onze sleufbekisting brochure.

Eerdere projecten: kabels en leidingen vrijmaken

Neem contact op voor het huren van aluminium sleufbekisting

Bij Methorst Zuigtechniek bent u aan het juiste adres voor het huren van lichtgewicht sleufbekisting. De bekisting is uitermate geschikt voor bouw gerelateerde werkzaamheden in bouwputten en sleuven. Wij zijn al meer dan 20 jaar actief in heel Nederland voor isolatiebedrijven, loodgieters, installatiebedrijven en bouwbedrijven, maar ook voor particulieren en verenigingen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de kosten en mogelijkheden te bespreken voor het huren van sleufbekisting. Voor vragen: bel naar telefoonnummer 0318 711 002 of mail naar info@methorst-zuigtechniek.nl.