Vijver of zwembad dempen?

Vijver dempen - Methorst Zuig- en Blaastechniek - vijver dichten

Voordelen Methorst Zuigtechniek

Wilt u de vijver verwijderen uit uw tuin? Laat de vijver dan dempen door Methorst Zuig- en Blaastechniek! Door middel van zandblazen dichten wij uw vijver of zwembad. Het dempen van de vijver gaat met zandblazen snel en doeltreffend. Laat uw vijver of zwembad dichtgooien met zand en geniet snel van meer ruimte in de tuin. Wij blazen doeltreffend de hoeveelheid zand die u wenst. Moeilijk bereikbare plekken zijn ook geen probleem. Wij kunnen onze slangen door de voordeur tot aan de achtertuin leggen of juist achterom. Neem contact met ons op voor meer informatie over het vijver dempen of dichtgooien van een zwembad.

Deskundig en gemotiveerd personeel
Met meer dan 20 jaar expertise
Onze klanten geven ons een 9 uit 10 score!
Werkzaam in heel NL, BE en DE
Heldere afspraken & scherpe prijzen
Vraag direct een vrijblijvende offerte

Vijver of zwembad dempen of dichtgooien?

Voordat u kunt beginnen met tuinrenovatie of een geheel nieuwe tuinaanleg, is het vaak noodzakelijk om voorbereidende werkzaamheden uit te voeren. Er is bijvoorbeeld nog een oude vijver of zwembad aanwezig in de tuin en deze wilt u verwijderen. Het dempen van de vijver kan dan de oplossing zijn. Een vijver laten dempen of dichten door Methorst Zuig- en Blaastechniek is zeer doeltreffend. Wij parkeren onze blaascombinatie voor uw woning. Vervolgens wordt er een slang gekoppeld welke tot een afstand van wel 150 meter kan komen. Zo kunnen wij altijd op de plek van bestemming komen, zowel via de voordeur als achterom. Een van onze deskundige medewerkers zal met de slang uw vijver of zwembad vullen met zand. Het dempen van de vijver kan bij ons op zeer korte termijn uitgevoerd worden. Meestal kunnen wij al binnen vijf werkdagen, na goedkeuring van de offerte, bij u aan de slag op locatie. Kies voor de snelheid en zorgvuldigheid van Methorst Zuigtechniek en vraag vandaag om een vrijblijvende offerte.

Werkwijze vijver dempen of zwembad dichten

Een vijver dempen is met onze blaastechniek zeer doeltreffend en snel uitgevoerd! U kunt bij onze deskundige medewerkers terecht voor al uw vragen en advies. Ook is het aanvragen van een offerte vrijblijvend, u zit nergens aan vast! Onze werkwijze voorziet u van de volgende voordelen:

  • Wij kunnen zandspuiten op moeilijk bereikbare plekken;
  • Snelle en efficiënte werkwijze;
  • Afstanden overbrugbaar tot wel 150 meter;
  • Wij leveren onze werkplek weer schoon op;
  • Flexibel in te plannen en snel bij u op locatie;
  • Voor o.a. vijver dempen, zwembad dichten en tuin ophogen.

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van zandblazen en zandspuiten. Ook het vijver dempen en dichten van zwembaden is een van onze expertises. Wilt u de tuin opnieuw aanleggen, de vijver dempen of alleen de tuin of terras ophogen? Bij Methorst Zuig- en Blaastechniek bent u aan het juiste adres. Voor kleine en grote tuinprojecten, zowel voor particuliere als voor zakelijke klanten.

Eerdere projecten: vijver dempen, zandspuiten, zandblazen

Kosten van een vijver dempen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Methorst Zuig- en Blaastechniek is de specialist op het gebied van zand zuigen en zandblazen. Wilt u meer informatie over het dempen van een vijver of dichten van een zwembad door middel van zandblazen? Bel naar telefoonnummer 0318 711 002 of mail naar info@methorst-zuigtechniek.nl.