Zandblazen

zandblazen in de tuin - Methorst Zuig- en Blaastechniek

Zandblazen? Ontdek Methorst Zuig- en blaastechniek

Zandblazen op een moeilijk bereikbare plek zoals een kruipruimte of in de tuin? Met de inzet van de blaastechniek van Methorst is geen plek onbereikbaar. Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om zandblazen in de kruipruimte, tuin of vijver. Zandblazen kan met elke gewenste hoeveelheid en op elke locatie in Nederland. Naast zand kunnen wij ook grind, schelpen of argex korrels aanbrengen. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Het blazen van zand in uw tuin of kruipruimte kan vrijwel altijd binnen vijf werkdagen. Wat kost zandblazen? Vraag ons om een vrijblijvende offerte. Eerst nog meer informatie over het zand blazen? Aarzel niet en neem contact met ons op.

Deskundig en gemotiveerd personeel
Doorgaans binnen 5 werkdagen in te plannen
Onze klanten geven ons een 9 uit 10 score!
Werkzaam in heel NL
Heldere afspraken en scherpe prijzen
Vraag vandaag een vrijblijvende offerte

Zandblazen in de kruipruimte of tuin?

Zandblazen om uw tuin of terras op te hogen of opnieuw aan te leggen? Of wilt u zand laten aanbrengen in de kruipruimte om deze op te hogen en kunt u er niet goed bij? Neem direct contact op met Methorst Zuig- en Blaastechniek om vrijblijvend de mogelijkheden en de kosten van het zandblazen te bespreken. Door verzakking van de grond kan uw tuin en bestrating verzakken. Zandblazen is dé manier om verzakking van grond onder de fundering en bestrating tegen te gaan. Zo kunnen wij onder andere ook uw kruipruimte en kelder ophogen door middel van zandblazen. Ons wagenpark beschikt over geavanceerde blaascombinaties, waardoor moeilijk bereikbare plekken geen probleem zijn! Onze slangen kunnen verlengd worden tot wel 150 meter. Zo kunnen wij moeiteloos bij uw kruipruimte of achtertuin komen. Vijver of zwembad dempen? Ook dan is zandblazen bij uitstek dé snelste manier en het minst arbeidsintensief. Zand kruien en zand storten zijn verleden tijd. Kies voor de flexibiliteit en zorgvuldigheid van Methorst Zuigtechniek en vraag vandaag om een vrijblijvende offerte.

Werkwijze zandblazen

Zandblazen in de kruipruimte, tuin of vijver? Met Methorst Zuig- en Blaastechniek is zand storten verleden tijd. Het aanbrengen van zand op de plek van bestemming is door onze technieken snel en doeltreffend. Wij blazen elke gewenste hoeveelheid zand in de kruipruimte, tuin, terras, vijver of zwembad. Zo is zandblazen ook de meest effectieve manier om grondverzakking tegen te gaan. Voorkom dat uw bestrating en tuin verzakt en kies voor zandblazen door Methorst Zuig- en Blaastechniek. Onze werkwijze voorziet u van vele voordelen:

  • Zandblazen is snel en doeltreffend;
  • Ook moeilijk bereikbare plekken tot wel 150 meter;
  • Doorgaans binnen 5 werkdagen al bij u op locatie;
  • Geen zand in huis! Wij leveren onze werkplek altijd schoon op;
  • Efficiënter en minder arbeidsintensief dan zand storten of zand kruien;
  • Gratis advies van onze deskundige medewerkers.

Naast het vullen van de kruipruimte met zand, kunnen wij desgewenst uw kruipruimte ook ophogen of opvullen met de door uw gewenste materialen zoals schelpen. Methorst Zuig- en Blaastechniek is al jarenlang een betrouwbare partij op het gebied van zandblazen. Wat zijn de kosten van zandblazen? Vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan.

Eerdere projecten: zandblazen, zandspuiten

Zandblazen door specialisten? Neem vrijblijvend contact op!

Methorst Zuig- en Blaastechniek heeft geavanceerde blaascombinaties en ervaren medewerkers in huis om het zandblazen op elke locatie uit te kunnen voeren. U kunt rekenen op heldere afspraken, snelle uitvoering en zorgvuldigheid. Wij zijn al meer dan 20 jaar actief in heel Nederland voor isolatiebedrijven, loodgieters, installatiebedrijven en bouwbedrijven, maar ook voor particulieren en verenigingen. Wilt u de mogelijkheden en kosten bespreken van het zandblazen? Voor vragen kunt u bellen naar telefoonnummer 0318 711 002 of mailen naar info@methorst-projecten.nl.