Kelder uitdiepen of uitgraven?

Kelder uitgraven Methorst Zuigtechniek

Voordelen Methorst Zuigtechniek

Wilt u de kelder uitgraven of uitdiepen? Neem dan contact op met Methorst Zuigtechniek! Voor het laten verwijderen van bouwstoffen uit de kelder bent u bij ons aan het juiste adres. Is er bijvoorbeeld sprake van wateroverlast in de kelder of wilt u van de kelder een bruikbare ruimte maken? Maar ook om de kelder goed te kunnen isoleren moet deze vaak eerst verdiept of uitgegraven worden. Met de inzet van onze zuigtechniek is het Methorst Zuigtechniek staat voor u klaar om uw kelder uit te graven of uit te zuigen!

Deskundig en gemotiveerd personeel
Onze klanten geven ons een 8,7 uit 10 score!
Afstanden overbrugbaar tot wel 150 meter
Heldere afspraken
Scherpe prijzen
Flexibel en op korte termijn in te plannen
Moeilijk bereikbare plekken zijn geen probleem

Offerte aanvragen

Waarom een kelder uitgraven of uitdiepen?

Kunt u niet goed in de kelder komen en wilt u deze ruimte toch gaan gebruiken? Overweeg dan eens om uw kelder uit te laten diepen. Ook dit is van toepassing wanneer u bijvoorbeeld van de kruipruimte een kelder wilt maken of een extra compartiment wilt toevoegen in uw kelder. Wij maken van uw huidige lage kelder een bruikbare ruimte welke u kunt gebruiken voor verschillende doeleinden zoals o.a. een opslag- of voorraadkamer. Een kelder uitgraven is een manier om woninguitbreiding te realiseren of extra ruimte te verkrijgen in uw bedrijfspand. Bent u benieuwd naar de kosten van het uitgraven of uitdiepen van een kelder of kruipruimte? Kies voor de snelheid en zorgvuldigheid van Methorst Zuigtechniek en vraag vandaag nog om een vrijblijvende offerte.

Werkwijze kelder uitgraven/leegzuigen

Methorst Zuigtechniek is gespecialiseerd in: het wegzuigen van grond, zand, klei, slib, bagger, dakgrind, puin en asbest. Om kelders uit te diepen hebben wij grote, kleine en compacte zandzuigers, maar uiteraard ook vakkundig en gemotiveerd personeel.

Onze zuigwagens kunnen tot wel 150 meter overbruggen! Ook kunnen onze zuigslangen op de meest moeilijk bereikbare plekken komen. Zo kan Methorst Zuig- en Blaastechniek de meeste kelders voor u uitgraven, uitdiepen of uitzuigen. Voor het wegzuigen van zand of water uit de kelder bent u bij ons aan het juiste adres. Onze werkwijze voorziet u van de volgende voordelen:

  • Gemotiveerd en deskundig personeel
  • Flexibel en op korte termijn in te plannen
  • We leveren de werkplek schoon op
  • Efficiënter en veiliger dan traditionele graaftechniek
  • Kelders uitdiepen ook mogelijk op moeilijk bereikbare plekken
  • Wij werken met geavanceerde zuigapparatuur gekeurd volgens de laatste normen

Eerdere projecten: kelder uitgraven, uitzuigen of isoleren

Meer informatie of een vrijblijvende offerte

Bij ons bent u verzekerd van heldere afspraken en van experts in zuigtechniek. Deze werkzaamheden voeren wij uit voor isolatiebedrijven, loodgieters, installatiebedrijven en bouwbedrijven, maar ook voor particulieren en verenigingen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden en kosten voor het uitdiepen van de kelder te bespreken. Ook voor het wegzuigen van water uit de kelder kunt u bij ons terecht. Bel voor meer informatie of advies naar telefoonnummer 0318 711 002 of mail naar info@methorst-zuigtechniek.nl.