Uw bestaande kelder verlagen om er een bruikbare ruimte van te maken?

Bij ons kunt u terecht voor diverse werkzaamheden met betrekking tot het uitzuigen en verlagen van een kruipruimte of kelder.

De kelder uitdiepen omdat de ruimte nu niet bruikbaar is?

Kunt u niet goed in de kelder komen en wilt u deze ruimte toch bruikbaar maken? Overweeg dan eens om uw kelder uit te laten diepen. Ook dit is van toepassing wanneer u van de kruipruimte een kelder wilt maken of een extra compartiment wilt toevoegen in uw kelder. Wij maken van uw huidige lage kelder een bruikbare ruimte welke u kunt gebruiken voor verschillende doeleinden zoals o.a. een opslag of voorraadkamer.

Methorst Zuigtechniek is gespecialiseerd in: het wegzuigen van grond, zand, klei, slib, bagger, dakgrind, puin en asbest. Voor het kelder uitdiepen hebben wij grote, kleine, compacte zandzuigers en vakkundig, gemotiveerd personeel.

Meer informatie

Bij ons bent u verzekerd van heldere afspraken en van experts in zuigtechniek. Deze werkzaamheden doen wij voor isolatiebedrijven, loodgieters, installatiebedrijven en bouwbedrijven, maar ook voor particulieren en verenigingen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden en kosten voor het uitdiepen van de kelder te bespreken.

KELDERS DIE AL ZIJN LEEGGEZOGEN