Kelder uitgraven of uitdiepen?

Kelder uitgraven Methorst Zuigtechniek

Voordelen Methorst Zuigtechniek

Wilt u de kelder uitgraven of uitdiepen? Neem dan contact op met Methorst Zuigtechniek! Voor het laten verwijderen van zand, grond, puin en andere bouwstoffen uit de kelder bent u bij ons aan het juiste adres. Is er bijvoorbeeld sprake van wateroverlast in de kelder of wilt u meer ruimte in de kelder maken? Dan kunnen wij u door middel van onze zuigtechniek perfect van dienst zijn. Maar ook om de kelder goed te kunnen isoleren moet deze vaak eerst verdiept of uitgegraven worden. Met de inzet van zuigtechniek is een kelder uitgraven of uitdiepen zeer doeltreffend en veilig. Methorst Zuigtechniek staat voor u klaar om uw kelder te verdiepen!

Deskundig en gemotiveerd personeel
Onze klanten geven ons een 9 uit 10 score!
Afstanden overbrugbaar tot wel 150 meter
Heldere afspraken en scherpe tarieven
Werkzaam in heel Nederland
Flexibel en op korte termijn in te plannen
Moeilijk bereikbare plekken zijn geen probleem

Waarom een kelder uitgraven of uitdiepen?

Is de kelder moeilijk toegankelijk en wilt u deze ruimte toch gaan gebruiken? Overweeg dan eens om uw kelder uit te laten graven. Dit is ook mogelijk wanneer u bijvoorbeeld van de kruipruimte een kelder wilt maken of een extra compartiment wilt toevoegen in de kelder. Wij maken van uw huidige lage kelder een bruikbare ruimte welke u kunt gebruiken voor verschillende doeleinden zoals o.a. een opslag- of voorraadkamer. Een kelder uitgraven is een manier om woninguitbreiding te realiseren of extra ruimte te verkrijgen in uw bedrijfspand. Door middel van zuigtechniek kunnen wij kelders op een veilige en efficiënte manier uitgraven. Bent u benieuwd naar de kosten van het uitgraven of uitdiepen van een kelder of kruipruimte? Kies voor de snelheid en zorgvuldigheid van Methorst Zuigtechniek en vraag vandaag nog om een vrijblijvende offerte.

Werkwijze kelder uitgraven/leegzuigen

Methorst Zuigtechniek is gespecialiseerd in het verwijderen van grond, zand, klei, slib, bagger, dakgrind, puin en asbest. Om kelders uit te diepen hebben wij grote, kleine en compacte zandzuigers, maar uiteraard ook vakkundig en gemotiveerd personeel.

Onze zuigwagens kunnen tot wel 150 meter overbruggen! Ook kunnen onze zuigslangen op de meest moeilijk bereikbare plekken komen. Zo kan Methorst Zuig- en Blaastechniek de meeste kelders voor u uitgraven, uitdiepen of uitzuigen. Voor het wegzuigen van zand of water uit de kelder bent u bij ons aan het juiste adres. Onze werkwijze voorziet u van de volgende voordelen:

  • Gemotiveerd en deskundig personeel
  • Flexibel en op korte termijn in te plannen
  • We leveren de werkplek altijd schoon op
  • Efficiënter en veiliger dan traditionele graaftechniek
  • Kelders uitdiepen ook mogelijk op moeilijk bereikbare plekken
  • Wij werken met geavanceerde zuigapparatuur gekeurd volgens de laatste normen

Voor diverse werkzaamheden onder de vloer bent u bij Methorst Zuig- en Blaastechniek aan het juiste adres. Voor het uitgraven van kelders, verdiepen van kruipruimtes en ook voor het toepassen van bodemafsluiting. Informeer ons eens vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten van het kelder uitgraven.

Eerdere projecten: kelder uitgraven, uitzuigen of isoleren

Meer informatie over het uitdiepen van een kelder?

Voor het uitgraven of verdiepen van een kelder bent u bij Methorst Zuigtechniek aan het juiste adres. Deze werkzaamheden voeren wij uit voor isolatiebedrijven, loodgieters, installatiebedrijven en bouwbedrijven, maar ook voor particulieren en verenigingen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden en kosten voor het uitdiepen van de kelder te bespreken. Ook voor het wegzuigen van water uit de kelder kunt u bij ons terecht. Bel voor meer informatie of advies naar telefoonnummer 0318 711 002 of mail naar info@methorst-zuigtechniek.nl.