Wat kost een kruipruimte uitzuigen?

De kruipruimte moet leeggezogen worden en u bent benieuwd naar de kosten. Die zijn echter sterk afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

Wat kost het uitzuigen van mijn kruipruimte?

Meerdere factoren bepalen de kosten van het uitzuigen van de kruipruimte. De kosten voor het uitzuigen van uw kruipruimte zijn namelijk sterk afhankelijk van verschillende factoren en uw persoonlijke situatie.

Ter indicatie geven wij een voorbeeld om een beter beeld te schetsen. Uitgaande van zand in de kruipruimte met een laagdikte van 20-25 cm bij een woning van 50m2, kost het wegzuigen van het zand ongeveer tussen de €2000,- en €3000,- exclusief btw.

Kruipruimte uitzuigen of uitgraven?

Er zijn verschillende redenen waarom steeds meer mensen kiezen voor het uitzuigen van de kruipruimte. Zo speelt de bereikbaarheid van de kruipruimte een grote rol, maar ook de efficiëntie van het proces. Lees hier meer over de afweging tussen het uitgraven van de kruipruimte en het uitzuigen.

Projecten: kruipruimtes uitzuigen

Wilt u meer weten over het uitzuigen van uw kruipruimte?

Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Altijd een vrijblijvende offerte en advies. Ook locatiebezoek door een expert is mogelijk.

    Direct contact