Bodemsanering / asbestverwijdering d.m.v. zuigtechniek

Asbest verwijderen onder snelweg Methorst Zuigtechniek

Voordelen Methorst Zuigtechniek

Neem contact op met Methorst Zuigtechniek voor bodemsanering of het verwijderen van asbest. Wij zijn al 20+ jaar de experts in het zuigen en blazen van zand, grond, klei en grind. Wij hebben zuigwagens welke geschikt zijn voor asbestverwijdering of bodemsanering. Hierdoor wordt de gezondheid voor mens en omgeving gewaarborgd. Verontreinigde grond afvoeren? Neem vrijblijvend contact op met Methorst Zuigtechniek!

Deskundig en gemotiveerd personeel
Met meer dan 20 jaar expertise
Onze klanten geven ons een 8,9 uit 10 score!
Werkzaam in heel NL, BE en DE
Heldere afspraken
Scherpe prijzen
Vraag om gratis advies en een vrijblijvende offerte

Bodemsanering of asbestverwijdering?

Bodemsanering kunnen wij uitvoeren met diverse zuigwagens. Zo saneren wij verontreinigde grond, klei of zand in kruipruimtes en kunnen wij ook op moeilijk bereikbare plaatsen komen waar veel kabels en leidingen in de grond liggen. Wij werken zelfs op plekken waar bijvoorbeeld een productieproces niet stil mag te komen liggen. Tevens voeren wij vervuilde grond ook af en verwerken deze onder de condities van BRL-SIKB 7000 en CROW 96b. Bij bodemsanering worden de werkzaamheden uitgevoerd met een zuigwagen welke het beste bij het werk past. Kies voor de snelheid en zorgvuldigheid van Methorst Zuigtechniek en vraag vandaag om een vrijblijvende offerte.

Werkwijze bij bodemsanering en asbestverwijdering

Met onze speciale Vaqu-zuiginstallaties kunnen wij moeiteloos asbest verontreinigd zand, klein materiaal en stof uit o.a. kruipruimtes zuigen. Onze slangen gaan tot een maximale afstand van maar liefst 150 meter! Onze werkwijze voorziet u van de volgende voordelen:

  • Onze zuigtechniek voorkomt schade aan kabels en leidingen;
  • Wij saneren de verontreinigde grond, zand of klei en voeren deze ook voor u af;
  • Geschoold en gemotiveerd personeel;
  • Wij leveren onze werkplek weer schoon op;
  • Wij werken met speciale zuiginstallaties uitgerust met een 15m3 afgesloten tank!

Desgewenst kunnen wij uw kruipruimte ook ophogen of opvullen met de door uw gewenste materialen zoals zand of schelpenisolatie. Voor zowel het zuigen van asbest verontreinigd zand als het weer opvullen van kruipruimtes bent u bij Methorst Zuigtechniek aan het juiste adres.

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk onze eerdere projecten onderaan deze pagina.

Eerdere projecten: kruipruimte uitgraven, kabels en leidingen vrijzuigen

Neem contact op voor bodemsanering of het wegzuigen van asbesthoudend zand

Methorst Zuigtechniek heeft jarenlange ervaring op het gebied van het zuigen van losse, vaste, natte en droge (bouw)stoffen. Met onze zuigtechniek bent u verzekerd van zorgvuldig uitgevoerde werkzaamheden door experts en heldere afspraken. Wij zijn al meer dan 20 jaar actief in heel Nederland voor isolatiebedrijven, loodgieters, installatiebedrijven en bouwbedrijven, maar ook voor particulieren en verenigingen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de kosten te bespreken voor het saneren en afvoeren van verontreinigde grond, zand of andere stoffen. Voor vragen: bel naar telefoonnummer 0318 711 002 of mail naar info@methorst-zuigtechniek.nl.