Grond zuigen door Methorst zuigtechniek

Met eigen grondzuigers kan Methorst zuigtechniek eenvoudig grond zuigen, maar ook zand, bagger en klei. Er zijn vele mogelijkheden waar de grondzuigers voor ingezet kunnen worden, ook op moeilijk bereikbare plaatsen.

Wie zijn wij?

Methorst zuigtechniek is gespecialiseerd in grond zuigen, maar ook in het zuigen van zand, klei, bagger, etc. Wij beschikken over eigen machines en zijn deskundig met kabels en leidingen. Tevens hebben wij een eigen storingsdienst voor calamiteiten. Wij staan 24/7 voor u klaar.

GWW

Voor aannemers uit de sector grond, weg en waterbouw (GWW) kan Methorst zuigtechniek in veel gevallen kostenbesparend werken. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan het aansluiten of renoveren van rioleringen die een kabel of leidingtracé moet kruisen. Wij zuigen dit snel en zonder schade vrij zodat de aannemer de leiding(en) weer kan leggen. Bij weinig of geen grondwater kan de uitkomende grondsoorten gewoon hergebruikt worden. Ook bij deze werkzaamheden leveren wij waar nodig: wegafzetting, verkeersomleiding, schoon zand, bestrating en voeren wij restanten af. Grond zuigen levert vele mogelijkheden en voordelen.

Enkele voordelen voor grond zuigen:

  • Weinig ontgravingsruimte nodig
  • Geen schade aan kabels en leidingen
  • Grond/zand wordt gelijk opgeslagen in de bunker
  • Grondwater wordt gelijk opgezogen (makkelijk drainage aanbrengen)
  • Sneller werken

Een offerte aanvragen

Er zijn vele varianten en voorbeelden te bedenken waar onze zuigtechniek een efficiënte manier van werken is. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over grond zuigen. Wij geven u namelijk graag een vrijblijvend en objectief advies.