Grondzuigen door Methorst Zuigtechniek

Methorst Zuigtechniek | Sleuven zuigen

Voordelen Methorst Zuigtechniek

Methorst Zuigtechniek is gespecialiseerd in grondzuigen, maar ook in het zuigen van zand, klei, bagger, etc. Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark met diverse zuigwagens en zijn deskundig op het gebied van het vrijzuigen van kabels en leidingen. Tevens hebben wij een eigen storingsdienst voor calamiteiten. Wij staan 24/7 voor u klaar!

Deskundig en gemotiveerd personeel
Met meer dan 20 jaar expertise
Onze klanten geven ons een 8,6 uit 10 score!
Werkzaam in heel NL, BE en DE
Heldere afspraken en scherpe prijzen
Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

De inzet van zuigtechniek in de GWW

Voor aannemers uit de sector grond, weg en waterbouw (GWW) kan de inzet van zuigtechniek in veel gevallen kostenbesparend werken. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan het aansluiten of renoveren van rioleringen die een kabel- of leidingtracé moeten kruisen. Wij zuigen dit snel en zonder schade vrij zodat de aannemer de leiding(en) weer kan leggen. Bij weinig of geen grondwater kunnen de uitkomende grondsoorten gewoon hergebruikt worden. Ook bij deze werkzaamheden verzorgen wij waar nodig: wegafzetting, verkeersomleiding, schoon zand, bestrating en voeren wij restanten af. Grond zuigen biedt vele mogelijkheden en voordelen. Kies voor de snelheid en zorgvuldigheid van Methorst Zuigtechniek en vraag vandaag om een vrijblijvende offerte.

Werkwijze zuigtechniek

Onze grondzuigtechniek is in te zetten bij o.a. het vrijzuigen van kabels en leidingen, dakgrind, kruipruimtes, putten, paalkoppen en zelfs schelpenisolatie. Onze werkwijze voorziet u van de volgende voordelen:

  • Weinig ontgravingsruimte nodig
  • Geen schade aan kabels en leidingen
  • Grond/zand wordt gelijk opgeslagen in de bunker
  • Grondwater wordt gelijk opgezogen (makkelijk drainage aanbrengen)
  • Snel, veilig en efficiënt werken
  • Weinig overlast voor mens en omgeving
  • Zelfs op het gebied van de ondergrondse infrastructuur kunnen wij u volledig ontlasten!

Methorst Zuigtechniek is al jarenlang een betrouwbare en flexibele partner voor bedrijven in de bouw-, civiele-, industriële- en energiesector, maar ook voor overheden, verenigingen, particulieren en recreatieparken.

Meer weten over onze werkwijze? Bekijk onze eerdere projecten onderaan deze pagina of neem contact met ons op.

Eerdere projecten: grondzuigen

Neem contact op met Methorst Zuigtechniek

Methorst Zuigtechniek is in te zetten bij veel diverse werkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouw. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over grond zuigen. Wij geven u namelijk graag een vrijblijvend en deskundig advies. Voor vragen: bel naar telefoonnummer 0318 711 002 of mail naar info@methorst-zuigtechniek.nl.